Piatra Cubica Granit - Piatra Cubica Ardezie - Piatra Cubica Pret | Rock Star Construct
Mereu preturi mici. Garantat!
WISHLIST   |    Informatii   |   
VORBESTE CU UN EXPERT: 0725 888 444
0 produse 0,00 Lei
Contul meu   |    Cosul meu
CAUTARE AVANSATA
Promotie
(1)
(19)
Pret cu TVA
Producator
(20)
Culoare
(7)
(4)
(5)
(2)
Finisaj
(6)
(12)
Material
(3)
(6)
(2)
(5)
(2)
Utilizare
(13)
(16)
(16)

PIATRA CUBICA

  • -
  • -
  • -

sorteaza

produse pe pagina

Tehnologia actuala aduce farmecul european al trecutului mai aproape de dumneavoastra. Piatra cubica este un produs versatil, care imbina efectul estetic al pietrei naturale cu utilitatea oricarui material de pavaj. Produsele noastre din piatra cubica sunt ideale pentru amenajarea spatiilor din apropierea locuintei – alei, curti, gradini interioare, verande, dar si pentru folosirea pe scara larga, in pavarea parcarilor, trotuarelor, aleilor din gradini sau parcuri publice. Nu doar placute din punct de vedere estetic, aceste produse sunt indestructibile si necesita putin efort pentru intretinere. Stilurile, culorile si modelele diversificate asigura posibilitati nelimitate de design, care vor pune in valoare orice spatiu locuit.
Piatra cubica aduce in plus acel aspect de vechi care completeaza imaginea de ansamblu a unui spatiu, reprezentand un alt concept de planificare peisagistica, opus uniformizarii prin ciment sau asfalt, rezultatul fiind un loc cu personalitate, cu memorie si cu o identitate aparte si alegerea optima pentru cei care doresc sa opteze pentru utilitate, durabilitate si sarm intr-un singur produs.
Caracteristici
Obtinuta initial pe cale naturala, prin simpla culegere a pietrelor aduse de rauri, piatra cubica in varianta sa moderna este formata din granit sau alte roci – marmura, limestone, andezit, ardezie – prelucrate si decupate in forme rectangulare. Produsul este disponibil intr-o mare varietate de dimensiuni, cantitati si culori – de la gri la rosu sau alb, care permit un numar aproape nelimitat de combinatii pentru obtinerea designului dorit. Montajul se realizeaza fie pe o sapa de nisip sau alte materiale similare, fie cu mortar. Printre beneficiile aduse de folosirea pietrei cubice in pavarea suprafetelor, se numara faptul ca nu permite depunerea noroiului sau a prafului, nu necesita o ingrijire speciala, simpla sa curatare periodica fiind suficienta si faptul ca impiedica formarea santurilor intalnite adesea pe drumurile adiacente. In plus, in conditii normale, piatra cubica poate rezista mai mult de o suta de ani.
Utilitate
Piatra cubica poate fi folosita atat in scop comercial, cat si rezidential, ca alternativa de pavaj cu spectru larg de aplicabilitate. Comercial, piatra cubica este utilizata in pavarea parcarilor, a trecerilor pentru pietoni, a aleilor stradale, a statiilor de autobuz, sau pentru a acoperi suprafata spatiilor de depozitare, unul dintre motive fiind faptul ca impiedica eroziunea. In cazul locuintelor personale, piatra cubica isi gaseste utilitatea in construirea aleilor, intrarilor in garaj, gradinilor interioare, scarilor, teraselor, balcoanelor, verandelor si multe altele, fiind ideala din punct de vedere peisagistic datorita durabilitatii si al aspectului estetic placut, dar si datorita controlului crescut al eroziunii.
Bordurile din piatra cubica devin un accesoriu indispensabil, caci completeaza si incadreaza cu stil orice spatiu pavat. Indiferent de dimensiunea, stilul sau tipul locului care urmeaza a fi amenajat, firma noastra va pune la dispozitie cele mai practice si inspirate solutii pentru a crea imaginea perfecta a mediului ambient. Dincolo de considerentele estetice, bordurile aduc in plus multiple beneficii: impiedica depunerea noroiului, fixeaza piatra si nisipul folosite in pavaj si previn depasirea zonei carosabile de catre masini sau patrunderea vegetatiei pe suprafata pavata.

Piatra Cubica Kavala (Natur)
Piatra Cubica Kavala (Natur)
De la 1.260,00 Lei
Piatra Cubica Ardezie Antichizata Kavala Gri 10x10x3-5 cm
Piatra Cubica Ardezie Antichizata Kavala Gri 10x10x3-5 cm
De la 155,00 Lei
Bordura Ardezie Kavala Gri 20x10xLL
Bordura Ardezie Kavala Gri 20x10xLL
De la 155,00 Lei
Piatra Cubica Granit Sare Si Piper (Natur)
Piatra Cubica Granit Sare Si Piper (Natur)
De la 699,00 Lei
Bordura Granit Sare si Piper Natur
Bordura Granit Sare si Piper Natur
De la 75,00 Lei
Bordura Sand Stone Natur Rosie
Bordura Sand Stone Natur Rosie
De la 65,00 Lei
Piatra Cubica Sand Stone Rosu (Natur)
Piatra Cubica Sand Stone Rosu (Natur)
De la 750,00 Lei
Piatra Cubica Limestone Crem (Natur)
Piatra Cubica Limestone Crem (Natur)
De la 750,00 Lei
Piatra Cubica Marmura Kavala
Piatra Cubica Marmura Kavala
De la 155,00 Lei
Piatra Cubica Marmura Kavala Tumbled
Piatra Cubica Marmura Kavala Tumbled
De la 0,00 Lei


sorteaza

produse pe pagina

Viziteaza magazinul PIATRAONLINE.RO pe ShopMania

Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.