Iti place sa scrii despre arta decorativa sau design interior si nu ai unde? Acum ai: oferim gratuit 10 bloguri de nota 10.

17.02.2017
0 5 0
Rating:
Iti place sa scrii despre arta decorativa sau design interior si nu ai unde? Acum ai: oferim gratuit 10 bloguri de nota 10.
.
Un blog „la cheie”, doar al tau

Cautam 10 tineri doritori care sa se exprime in scris despre subiecte precum decoratiuni, locuri din tara si din lume, design si arhitectura moderna, arta fotografica urbana... In urma concursului lansat de PITRAONLINE, fiecare dintre cei mai buni 10 participanti vor beneficia de cate un blog „la cheie”. Regulamentul concursului si formularul de inscriere se gasesc la adresa http://10designblog.piatraonline.ro/.

10 februarie – 10 martie 2017
Perioada de inscriere are loc in intervalul 10 februarie – 10 martie 2017, urmand ca fericitii castigatori sa fie desemnati pana pe 10 aprilie 2017. Cei 10 finalisti vor fi premiati in cadrul evenimentului de aniversare a 10 ani de PIATRAONLINE ce va loc in luna mai!

Pentru talente creative si portofolii puternice
Dupa 10 ani de proiecte frumoase realizate impreuna cu cei mai buni designeri si arhitecti, PIATRAONLINE cauta 10 idei de blog pe care sa le premieze cu tot suportul necesar lansarii in blogosfera. De la alegerea unui nume inspirat pentru blog, pana la workshop-uri de design, copywriting si arta fotografica, plus un eveniment de premiere dedicat exclusiv celor 10 castigatori. Credem cu tarie ca este important ca majoritatea arhitectilor si designerilor sa aiba o platforma unde sa se poata mandri cu talentul creativ si sa-si dezvolte un portofoliu puternic.”, sustine Mariana Constantinescu Bradescu, fondatorul proiectului 10DesignBlog.

Juriul
Juriul competitie este format din Elis Popescu (co-fondator si redactor-sef designist.ro), arh. Eduard Baicu (www.phenomenalaboratory.com) arh. Hamid Nicola Katrib (www.hamid-nicola-katrib.ro), si Mariana Constantinescu Bradescu (PIATRAONLINE).

Parteneri
Sustinatorii acestui proiect inedit marca PIATRAONLNE: Designist.ro, Alistmagazine.ro, Spatiulconstruit.ro, Natalia Berezovskaia – designer de interior si blogger la  www.creativ-interior.ro, 2activePR, Marks si Headstart Creative Agency.

Succes!
Cu asa oportunitate te intalnesti foarte rar! Sau poate niciodata. E momentul sa iti pui in valoare talentul de nota 10. Nu rata ocazia! http://10designblog.piatraonline.ro/.
Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.