10 moduri ingenioase de a folosi travertinul

21.12.2014
0 5 0
Rating:
10 moduri ingenioase de a folosi travertinulTravertinul
este o piatră naturală minunată care se folosește pentru proiecte în spații interioare și exterioare. Iată câteva sugestii de folosire a travertinului în proiectele tale:


1) Pereți de sprijin:
Pentru a preveni eroziunea pe un teren deluros, un perete de sprijin poate fi format prin alăturarea diferitelor mărimi de pavaje de travertin. Pavajele antichizate din travertin sunt materialul ideal pentru a fi folosit la pereții de sprijin datorită materialului robust și suprafeței lor poroase.

2) Bucătăriile in aer liber (exterioare):
Plăcile de travertin cu finisaj periat și cioplite pe margini sunt un mod excelent de a adăuga sofisticare și funcționalitate unui proiect de amenajare a unei bucătarii în aer liber. Aceste plăci sunt ideale pentru zonele cu trafic intens și trebuie impermeabilizate, pentru a preveni situațiile în care se varsă substanțe pe suprafața lor și rămân pete. Făcând acest lucru, vei păstra și proteja travertinul împotriva tuturor petelor.


3) Gropile pentru grătare / șeminee și vetre|
Travertin Peach Tumbled 15x15x3cm (Pavaj Exterior)

Șemineele tradiționale au fost asociate cu cărămizile, dar decizia de a construi un șemineu modern sau chiar rustic lasă loc folosirii mai multor opțiuni de materiale. Diferitele culori, mărimi și finisaje de travertin fac ca proprietarii să obțină șemineul sau vatra pe care și-o doresc. Pavajele antichizate de travertin pot fi de asemenea folosite în jurul grătarelor exterioare precum și pentru aleile care duc către acest loc.

4) Alei și trepteTravertin Latte Periat & Daltuit 61x40.6x3cm (pavaj Exterior)

Suprafața antichizată sau periată a pavajelor de travertin fac din acestea o alegere minunată pentru alei, asigurând o tracțiune bună pentru cei care doresc să se plimbe. Ele sunt suficient de puternice pentru a rezista greutății altor obiecte. Travertinul poate fi folosit pentru scări: se utilizează aceeași placă de la alei și se decupează la dimensiunea treptei sau se face din lastre de travertin debitate la dimensiune. Este minunat să încorporezi scările cu o alee și este ușor de instalat. Travertinul are diferite mărimi care fac ca proiectarea scărilor să fie mai ergonomică.

5) Terase
Una din principalele utilizari ale pavajelor de travertin este terasa exterioară. Terasele realizate din pavaje de travertin sunt nu doar mai sigure dar și mai comode. Pavajele rețin căldura și astfel nu vă vor încălzi la picioare vara, atunci când sunt temperaturi foarte ridicate. Pavajele au diferite mărimi și culori, diferențiindu-se de monotonul beton sau aglomerarea de cărămizi.

6) Căi de acces

Travertin Classic Cross Cut French Pattern (PeriatDaltuit) 3cm

Cu o grosime de 3 cm, pavajele periate și cioplite de travertin sunt opțiunea ideală pentru căile de acces. Marginile cioplite permit o îmbinare mai alăturată și suprafața periată nu va absorbi imediat substanțele care se varsă din greșeală.

7) Băi:

Travertin Classic Cross Cut Periat 10x30x1.2cm

Plăcile de travertin și mozaicurile au culori variate: crem, galben, gri, maro închis sau maro deschis iar aspectul oferit de plăcile de travertin este perfect pentru orice proiect de baie. Costă mai puțin decât celelalte materiale din categoria lor și sunt ușor de întreținut. Sunt foarte bune pentru blaturi și sunt un mod inovator de a înlocui plăcile tipice ale unei băi, care sunt atât de comune astăzi.

8) Pardoseala:

Travertin Latte French Pattern Periat & Daltuit 3cm

Pavajele din travertin și plăcile din travertin reprezintă un mod simplu de a crește valoarea casei tale. La un preț care este mai redus decât alte pardoseli din pietre naturale, travertinul a devenit alegerea evidentă pentru proiectele unei case. Se recomandă să impermeabilizezi zonele cu trafic intens, pentru a păstra frumusețea travertinului și a proteja suprafața plăcilor.

9) Pereți:
Plăcile de travertin pot fi folosite pe pereți sau pe tavane pentru a da camerei un aspect construit în întregime din piatră naturală. Acestea pot fi folosite și pentru pereții holurilor, livingului, birourilor și beciurilor de vin. Travertinul este extrem de rezistent și este o investiție bună, care va rezista testului timpului.

10) Borduri de piscine:
Pavajele antichizate sau periate din travertin creează un spațiu frumos și rafinat în jurul unei piscine. Suprafața lor poroasă absoarbe imediat orice urmă de apă, lăsând zona uscată, fără a aluneca. Așa cum am menționat mai devreme, rămân la aceeași temperatură și nu vor fi o problemă în perioadele foarte călduroase. Pavajele de travertin rezistă și în zonele cu clima foarte rece dar și la temperaturi extreme de îngheț/dezgheț, fără a se crăpa dacă sunt montate corespunzător cu un adeziv special de piatră și medii umede (hidroizolant).Dacă vrei să afli mai multe despre piatra naturala potrivita pentru proiectul tău, sună-ne la telefon +4021 9907 sau vino în showroom să vezi spaţiile concept!
Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.