X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE

10 motive sa alegi piatra naturala pentru pavajul piscinei

publicat in: General // pe 25.06.2018

Piatra naturala pentru pavajul piscinei

Motive si cerinte 

10 motive si 7 cerinte PRO piatra naturala in pavajele exterioare ale piscinelor  
Odata ce am iesit din piscina ne aflam intr-un spatiu diferit, caracterizat in principal de o umezeala ridicata, unde pericolul alunecarii si, de aici, al unui accident neplacut, este mare. De aceea acest spatiu, asociat cu bordura piscinei, are cateva cerinte speciale. Iata-le:
1. Sa nu alunece, aceasta cerinta este evidenta si esentiala. In general spatiile exterioare piscinei si amplasate chiar la iesirea din bazin, se executa din piatra naturala, lemn, gresie, iarba naturala sau artificiala, beton (cel mai adesea amprentat), material plastic, chiar rasina epoxidica. 

sursa foto: nhfirefighters.org

2. Sa nu contina muchii taioase, in principal bordurile de la marginea piscinei pot produce rani
3. Sa permita o intretinere usoara si necostisitoare, folosirea piscinei cu regularitate poate produce murdarirea sau deterioarea bordurilor si a plajei atasate.
4. Sa fie rezistenta la conditiile de mediu agresive, ciclul inghet-dezghet produce dese deteriorari pentru orice suprafata.

5. Sa asigure o iesire comoda din piscina, iesirea trebuie sa se poata face confortabil pentru toti utilizatorii 
6. Sa nu permita apei care s-a revarsat sa se intoarca in bazin, din constructia plajei trebuie prevazuta o panta care sa impiedice returul apei

7. Sa fie eleganta si sa se incadreze in mediul exterior.   
Dintre materialele mentionate cea mai buna este piatra naturala. Iarba naturala contribuie la murdarirea apei, cea artificiala, materialul plastic, rasinile si betonul amprentat sunt comune si inestetice. Raman in competitie pentru alegere lemnul si gresia. Gasiti mai jos motivele pentru care piatra naturala trebuie aleasa pentru placarea suprafetelor din exteriorul piscinei:

1. Piatra este un material natural, ecologic. Placile din gresie sunt fabricate. Pentru un mediu ferit de prelucrari, aflat in armonie cu mediul exterior. 
2. Piatra are o personalitate originala, nu exista doua placari indentice intrucat nu exista doua placi din piatra identice.  Gresia ofera aspectul uniform si repetabil al produselor de serie. 
3. Piatra ofera modele inimitabile. Culori si texturi diferite dau aranjamentelor din piatra unicitate. Gresia este uniforma, comuna.

sursa foto: theventurecorner.com

4. Piatra traieste in modele diferite din granit, ardezie, marmura, travertin, piatra de rau, care apar in forme, culori si texturi diferite. Gresia are posibilitati de prelucrare limitate de costurile de productie.  
5. Piatra ofera o plus valoare de vanzare pe care niciun alt material nu o poate egala.
6. Piatra este durabila in timp, lucrarile din piatra naturala pastrandu-se fara a fi afectate de trecerea anilor. Aceasta calitate a pietrei, material mineral, surclaseaza lemnul, material organic, si-l face sa piarda lupta cu piatra.

sursa foto: naturalstonetiles.com.au

7. Tratata corect piatra naturala rezista la zgarieturi, praf, lovituri, apa si pete. 
8. Piatra prezinta finisaje anti-slip. Piatra cu finisaj mat, brut, buceardat, antichizat, fiamat, periat nu aluneca si nu creeaza o pelicula de apa la suprafata.     
9. Piatra da o valoare estetica plajei si aceasta nu se pierde in timp, gresia ca materiale produs de om, desi frumos colorata si cu texturi imitand piatra, nu se ridica la nivelul esteticii orginalului. 
10. Piatra ofera lux, stil si creste respectul de sine. Oricine isi pune in valoare personalitatea alegand piatra se pune si pe sine in valoare in masura in care alegerea il reprezinta. 


PIATRAONLINE  furnizeaza zeci de tipuri de piatra pentru executia treptelor, a bordurilor, a placarilor interioare pentru piscine precum si a celor exterioare pentru plajele de piscine. Le putem gasi pe site-ul www.piatraonline.ro sau vizitand sediul firmei din aleea Teisani 137A. 

10 motive sa alegi piatra naturala pentru pavajul piscinei
Comentarii:
Scrie cateva cuvinte, sfaturile tale sunt folositoare si altora. In acest moment nu sunt comentarii sau intrebari la articol.
Adauga un comentariu:

Produse similare:

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii