X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE

3 decizii de design care pot contura personalitatea locuinței tale

publicat in: Casa de piatra // pe 18.08.2016

Nu de puține ori ai auzit susținându-se ideea că personalitatea locuinței este trădată de cea a beneficiarului. Dacă până acum nu ai avut răgazul de a privi interiorul locuinței tale din această perspectivă, poate ar fi cazul să te oprești un pic într-un colț al său și să analizezi dacă aceasta chiar te reprezintă.

După ce ne-am reîncărcat bateriile pe timpul verii, cu un concediu binemeritat, urmează o nouă perioadă, aceea în care revenim în forță la serviciu sau ne apucăm de re/amenajarea locuinței. Toamna, când temperaturile nu mai sunt atât de ridicate, este un nou moment, unul oportun, să te decizi dacă vrei sau nu să schimbi ceva în interiorul casei tale. Trei decizii, în trei momente-cheie, și locuința ta se poate transforma într-un cămin cu personalitate, admirat și apreciat de toți cei care-ți vor trece pragul.

1. Mozaicurile, unele dintre cele mai versatile elemente de design
Spaţiul mult visat nu mai este atât de departe de a fi obţinut aşa cum ai fi crezut. Totul în jur poate căpăta un alt aspect, o eleganţă deosebită, mai ales dacă decizi să ţii cont de părerea specialiştilor şi să integrezi în locuinţă mozaicurile. Mozaicurile nu reprezintă altceva decât forme geometrice repetitive, care relaxează complet privirea şi conferă o senzaţie de satisfacţie, o stare plăcută. Mozaicurile nu necesită o investiţie prea mare, ci doar puţină creativitate în vederea realizării unor modele care să te încânte ori de câte ori intri într-o anumită încăpere. Mozaicul poate fi asemănat cu o ţesătură populară românească atât de îndrăgită de strămoşii noştri, şi ar fi păcat să nu te bucuri de el în diverse camere ale casei. El este pe cât de poetic, pe atât de versatil, fiind premontat pe o plasă flexibilă care permite fixarea acestuia pe diferite tipuri de suprafeţe, chiar şi pe cele curbe.

Totodată, cu ajutorul unor astfel de mozaicuri poți accentua anumite zone din locuințe transformându-le în adevărate vedete și, de asemenea, poți oferi o nouă valoare și o senzație mai mare de spațialitate unei încăperi mici.2. Cum poți face cele mai deștepte achiziții pentru casa ta de Black Friday anul acesta
Ce-ar fi dacă anul acesta de Black Friday, în loc să te înnoiești cu un telefon sau alt gadget, ai încerca să-ți înnoiești locuința, să schimbi ceva ce-ți doreai de mult timp, dar pentru care găseai mereu argumente contra? Acel ceva ar putea fi gresia din baie sau lavoarul, ori blatul de lucru din bucătărie. Pe fiecare dintre acestea le-ai putea schimba cu piese realizate din piatră naturală, un material extrem de atrăgător și modern. De Black Friday, pe piatraonline.ro vei găsi aceleaşi produse calitative la preţuri foarte mici, oportunitate pe care nu ar trebuie să o ratezi.3. Înnoiește-ți baia de sărbători
Tot mai îndrăgită în ultima perioadă, baia a devenit un sanctuar pentru corp și suflet, mai ales la început de iarnă – care nu e așa departe precum pare! -, când ne acomodăm cu noile temperaturi scăzute. Amenajată natural, cu finisaje din piatră naturală și lavoar din aceleași material, aproape că nu îți vei mai dori să părăsești această încăpere.

Un lavoar din piatră naturală precum cele de aici nu numai că se curăţă uşor și nu se demontează, însă el poate deveni piesa de rezistenţă a oricărei băi, conferind stil, eleganţă şi plus de valoare acestui spațiu.

3 decizii de design care pot contura personalitatea locuinței tale
Comentarii:
Scrie cateva cuvinte, sfaturile tale sunt folositoare si altora. In acest moment nu sunt comentarii sau intrebari la articol.
Adauga un comentariu:

Produse similare:

Panel Ardezie Multi 15 x 60cm
Cod PND-126
Produsul va fi livrat in aproximativ 7 zile lucratoare.
Pret cu TVA 117,96 Lei
Produsul va fi livrat in aproximativ 7 zile lucratoare.
Ardezie Verde Laguna 5cm x LL
Cod PND-2242
Produsul va fi livrat in aproximativ 7 zile lucratoare.
Pret cu TVA 103,63 Lei
Produsul va fi livrat in aproximativ 7 zile lucratoare.
Pret cu TVA 286,64 Lei
IN STOC

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii