6 tipuri de travertin la reducere de Black Friday!

27.11.2014
0 5 0
Rating:
6 tipuri de travertin la reducere de Black Friday!Pentru a doua tură de Black Friday, am inclus în ofertă și travertin, pornind de feedback-ul primit de la voi – cei care ne-ați vizitat în showroom sau cei care ne-ați sunat în legătură cu oferta de Black Friday de săptămâna trecută. Astfel, iată câteva tipuri de travertin pe care le puteți cumpăra la preț redus vineri și sâmbătă, pe 28 și 29 noiembrie!

Înainte de toate, ar trebui să știți că dacă vă hotârați să folosiți travertin în amenajare, plăcile trebuie tratate cu soluții de impermeabilizare LTP (găsiți pe pagina dedicată campaniei și câteva oferte pentru aceste soluții).


  1. Travertin Clasic Ivory French Pattern (periat & daltuit) – 24% discount, adica 74,48 ron/mp + tvaPlăcile astfel lucrate sunt perfecte pentru o bucătărie cu un aspect rustic – marginile dăltuite și periate sunt detalii ce pot scoate din anonimat pardoseala.

  1. Travertin Clasic Wave Mat – reducere de 15%, adica 73,95 ron/mp + tva


Plăcile au dimensiunile de 30,5 X 61 cm și au ca specific tăietură, realizată de-a lungul venaturii, cu aspect liniar pe suprafața plăcii.

  1. Travertin Clasic Wave (mat )– 20% discount, adica 60,00 ron/mp + tva


Plăcile au dimensiuni de 45,7 X 30.5 X 1,2 cm. Simplitatea și calitatea acestui tip de placă de travertin e un bun fundal pentru orice element decorativ și stil de design interior.

  1. Travertin Clasic Wave (periat)– 17% discount, adica 73, 87 ron/mp + tva


Plăcile au dimensiuni de 61X30.5X1,2 cm și produc același efect natural și cald în orice spațiu, fie el bucătărie, baie sau sufragerie.

  1. Travertin Leonardo French Pattern,la 15 % discount – 75,65 ron/mp + TVA


Un tip de travertin cu aspect atipic, ce se potrivește în design-uri inspirate din stilul franțuzesc.

  1. Travertin Clasic Tumbled, cu 18 % discount – 47,56 ron/mp + TVA


Placa de travertin tumbled înseamnă o placă cu suprafața antichizată, potrivită în amenajări interioare în care se dorește o notă de vintage.

Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.