X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
GAMA DE PRODUSE

 

 

Adauga o amprenta personala

Proiectului tau

Livrare nationala
Consultant de specialitate
Servicii montaj

        

Despre noi

PIATRAONLINE este primul magazin online de piatra naturala din Romania. De peste 10 ani selectam si importam cea mai buna piatra naturala din toate colturile lumii si ne place sa credem ca in tot acest timp am reusit sa devenim si un generator de inspiratie, un loc in care creatia nu are limite. Ne place sa credem ca fiecare proiect nou este asemenea unei panze albe, iar noi avem intreaga paleta de culori. Gama de produse selectate cu grija si showroom-ul in care o prezentam sunt create pentru a-i face pe toti pasionatii de design sa se simta ca acasa. Piatra naturala este cel mai vechi material de pe Pamant, cel mai stabil si cel mai durabil. Credem ca toti avem dreptul sa o avem imprejurul nostru.

Colectia bucatarii din piatra

Descopera sute de produse disponibile cu livrare nationala indiferent de cantitate!

 
Articole populare din
Generator de inspiratie
Genereaza idei noi in arhitectura si design interior. Restrictiile aplicate ajustarii unor case din secolul 20 sau chiar 19 imping arhitectii si locuitorii caselor sa gaseasca noi posibilitati de extindere.
La Chiorpec – #FoodRocks: Idei in bucatarie si pasiune pentru piatra naturala
Cum ar fi daca pasiunea noastra pentru piatra naturala si a ta pentru design s-ar contopi si ar deveni una? Cum ar fi daca ideile tale si materialele noastre ar lua forma unei colectii dedicata pasionatilor de bucatarie? Din gandurile acestea s-a nascut #FoodRocks – competitia dedicata designului de obiecte, ustensile sau accesorii de bucătărie folosind exclusiv piatră naturală, ce a fost o provocare atat pentru noi, cat si pentru oamenii creativi care si-au dorit si isi doresc sa aduca un plus de valoare, prin care ii incurajam in continuare sa nu isi tina ideile in frau.
Muzeul Guggenheim: Esenta lucrarilor lui Constantin Brancusi
Constantin Brancusi – sculptorul sufletului romanesc - un nume ce a transformat complet arta moderna si perspectiva asupra sculpturii abstracte. A abandonat formele clasice pe care toti le urmau, si cu ajutorul intrumentelor abstractului, a mers spre esenta lucrurilor, ideea din spatele fiintei, trecand dincolo de formele concrete. Formele laconice ale lucrarilor sale ofera perspectiva inedite spre adevaruri ascunse. Un artist care refuza sa redea prin lucrarile sale forma exacta a realitatii fara forma si fond, si prefera sa mearga pe un drum mult mai launtric.
Caramida aparenta: 4 cladiri inspirationale pentru un arhitect
Inspiratia se afla peste tot in jurul nostru – incepand cu mediul inconjurator, continuand cu elementele deja finite si tangibile. Chiar si cei mai priceputi in amenajare si proiectare, precum arhitectii, au nevoie de aceasta inspiratie pentru proiectele lor. Am adunat din toata lumea pentru fiecare creativ, 4 cladiri care te vor inspira in proiectele tale sau cel putin vei vedea ca, astazi, nu mai exista nici o bariera intre materialele naturale dure si formele fluide pe care le desenezi.
Proiecte de succes
PIATRAONLINE - PAVILIONUL EXPOZITIONAL DE PIATRA NATURALA - Making Of
Expozitia de piatra naturala
Descopera Pavilionul PIATRAONLINE - cel mai mare spatiu din Europa dedicat pietrei naturale si singurul din Romania.
Pavilionul PIATRAONLINE
Pavilionul PIATRAONLINE
Am creat un spatiu care natura sa-si expuna creatiile – o galerie in care piatra  naturala este principal opera de arta.
Livrari in Romania si Europa
Livrari in Romania si Europa
Ne-am propus sa aducem piatra din toate colturile lumii si sa ii livram povestea  peste tot in Romania si Europa.
 
 
 

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii