Adeziv pentru sisteme de izolatie termica Weber P40 - PiatraOnline.ro

Adeziv pentru sisteme de izolatie termica - Weber P40 max² -25kg

0 5 0

Introducere

Adezivul pentru sisteme de izolatie termica Weber P40 max² se foloseste pentru lipirea si armarea placilor de polistiren expandat, polistiren grafitat si vata minerala (bazaltica). Se aplica pe toate suprafetele conventionale, de beton, beton usor, beton poros, tencuieli ciment, tencuieli var-ciment, tencuieli vechi si direct pe orice tip de zidarie. Este recomandat pentru izolarea termica a cladirilor nou construite si a celor vechi, care urmeaza sa fie reabilitate termic. Acest adeziv pentru sisteme de izolatie termica si-a demonstrat in timp deplina utilitate, confirmand increderea specialistilor.

cart
phone_product_help
Te ajutăm în alegere?
3500 Lei/SAC
+
SAC
Pe comanda
3500 Lei
Pret fara TVA
Culoare Destinatie Utilizare
  • Gri
  • Fatada / Gard / Soclu
  • Interior - vertical
  • Exterior - vertical

Descriere

 


Produs pe baza de ciment adaosuri minerale si continut de rasini sintetice de calitate profesionala.

Adeziv pentru polistiren de culoare gri.

Suprafata pe care se aplica:
Lipire: suprafete de beton, beton usor, beton poros, tencuieli var-ciment, tencuieli vechi, si direct pe orice tip de zidarie.
Armare: placi din polistiren expandat, grafitat si vata minerala.

Pregatirea suportului:
Suprafata suport trebuie sa fie curata, nedeformabila, uscata si fixa, iar fetele placilor de polistiren trebuie sa fie curate, fara urme de grasimi, uleiuri, praf sau alte impuritati. In cazul in care suprafetele sunt foarte poroase, acestea trebuie udate, iar apoi se asteapta pana cand pelicula de apa dispare.

Mod de preparare si de lucru:
Se toarna continutul unui sac în 7 litri de apa si se omogenizeaza manual sau mecanic cu ajutorul unui mixer electric pana la obtinerea unei paste omogene.

Dupa obtinerea pastei, aceasta se lasa timp de 5 minute, dupa care se reamesteca 30 de secunde.

Pentru lipire: Mortarul adeziv astfel obtinut se aplica pe perimetrul placii de polistiren in lungimea canturilor si in cateva puncte (3-6), astfel incat prin presare suprafata acoperita de adeziv sa fie mai mare de 40%. Se fixeaza prin apasare manuala, iar planeitatea si verticalitatea se regleaza cu ajutorul dreptarului si bolobocului.

Pentru armare: Mortarul adeziv se intinde cu gletiera zimtata (6x6 sau 8x8 mm) in strat uniform pe suprafata placii. Plasa pentru armare (din fibra de sticla) se inglobeaza in adeziv pe directia verticala cu ajutorul gletuitorului, astfel incat fasiile de plasa sa se suprapuna minim 10 cm. Se aplica imediat al doilea strat de pasta in grosime de cca. 1 5 mm, gletuind suprafata in asa fel incat plasa sa fie acoperita in intregime.

Recomandari:
Temperatura de lucru este de minim +50C si de maxim +300C. In timpul lucrarii, suprafata trebuie protejata de razele puternice ale soarelui si de precipitatii. Materialul folosit si suprafata placata nu au voie sa fie expuse inghetului sau ploii timp de 24 de ore de la aplicare. Pe vreme rece si cu umiditate ridicata dibluirea placilor termoizolante lipite se face numai dupa asteptarea unui interval de timp potrivit (dibluire de proba).

Caracteristici de utilizare:
Timpul de asteptare: 5 minute de la prepararea amestecului
Timpul de punere în opera: cca. 3 ore de la prepararea pastei
Durata de intarire si maturizare este data pentru o temperatura de 20°C si o umiditate relativa a aerului de 65%. Valori mai ridicate scurteaza, iar cele mai scazute lungesc aceasta durata.
Contine ciment. Face reactie alcalina cu apa. Se vor proteja ochii si pielea. In cazul contactului cu ochii acestia se vor spala cu apa din abundenta si se va consulta medicul de specialitate.

Date tehnice:
Aderenta initiala prin tractiune: > 0 8 N/mm2.
Alunecarea: < 0 5 mm.
Rezistenta mecanica la compresiune: ≥ 15 N/mm2

Termen de valabilitate:
12 luni de la data fabricatiei in conditii de depozitare pe paleti de lemn in mediu uscat

Consum:
lipire: 4-6 kg/m2
armare: 3-4 kg/m2

Specificatii

Alte detalii
Observatii specifice/beneficii
Sac 25kg - Palet 42 saci - 1050kg
Detalii
Culoare
Gri
Destinatie
Fatada / Gard / Soclu
Utilizare
Interior - vertical
Exterior - vertical
Cod Produs
APN-26
Selectie produs
Standard
Gradul de variatie al culorii
Mic
Detalii achizitie produs
Ambalare
Palet
Cantitate minima de comanda
1 sac
Tip Calcul Produs
BUC
Greutate
Greutate U.M. (kg):
25
Greutate placa/bucata (kg):
25
Montaj
Observatii specifice
Palet

Comentarii

Nu sunt comentarii
Adauga un comentariu sau o intrebare:
Ai achizitionat sau testat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Certificari PiatraOnline.ro

Adeziv pentru sisteme de izolatie termica - Weber P40 max² -25kg https://www.piatraonline.ro/userfiles/19370a59-92cf-454a-b230-f7886006c901/products/553226_list.jpg Weber Saint Gobain Romania
42.00 RON Pe comanda
©2015 PiatraOnline. Al rights reserved.