Glet de egalizare pe baza de ciment alb - Weber N17 - 20kg - PiatraOnline.ro

Glet de egalizare pe baza de ciment alb - Weber N17 - 20kg

0 5 0

Introducere

Gletul de egalizare pe baza de ciment alb Weber N17 se poate utiliza in cadrul amenajarilor interioare, atat in spatiile rezindentiale, cat si in cele publice. Acest produs se foloseste la egalizarea suprafeţelor de beton, tencuieli ciment, tencuieli var-ciment, tencuieli ipsos si placi de gips-carton. Gletul de egalizare pe baza de ciment alb Weber N17 functioneaza perfect in procesul necesar placarii pietrelor naturale. Atentie: nu se va folosi în spaţii cu umiditate permanentă.

cart
phone_product_help
Te ajutăm în alegere?
2600 Lei/SAC
+
SAC
Pe comanda
2600 Lei
Pret fara TVA
Culoare Destinatie Utilizare
  • Alb
  • Bucatarie
  • Living
  • Interior - vertical

Descriere

Gletul de egalizare pe baza de ciment alb este o pulbere pe baza de compusi minerali, bogata in aditivi si rasini sintetice, de calitate profesionala. Acesta se poate aplica in strat gros de pana la 7 mm si prezinta o rezistenta si aderenta buna la suport. Pentru ca produsul sa functioneze la parametrii optimi, suprafata suport trebuie sa fie curata (grasimi, bitum, praf, etc), uscata, fixa, nedeformabila. Se vor indeparta in prealabil straturile cu rezistenta mecanica slaba. Betoanele trebuie sa aiba varsta de maturizare, iar tencuielile absorbtie medie. Prin aplicarea unui strat de grund weber GR100 se va realiza reducerea sau uniformizarea absorbtiei de apa a suportului.

Mod de preparare si de lucru
Se toarna continutul unui sac in cca. 7 - 7,5 litri de apa curata, rece si se amesteca cu ajutorul unui mixer electric pana se obtine un amestec omogen, fara aglomerari. Materialul astfel obtinut se aplica cu o gletiera de inox curata in grosime de maxim 7 mm pe strat. Urmatorul strat se va aplica dupa uscarea celui precedent sau umed pe umed. Timpul de uscare al unui strat in grosime de 5 mm este de cca. 24 de ore, acesta poate varia in functie de umiditatea si temperatura mediului. Straturile aplicate se pot finisa prin lisare cu fierul de glet inainte ca materialul sa faca priza. Suprafata uscata poate fi slefuita cu hartie abraziva foarte fina. Praful rezultat se va curata de pe suprafata suport cu o perie (bidinea, pensula) moale. Pentru obtinerea surafetelor deosebit de fine si super albe, se recomanda aplicarea unui strat fin de glet weber N19.

Recomandari:
Lucrarile vor fi executate la o temperatura a aerului si a suportului de la +5oC pana la +30oC. Uneltele folosite se spala cu apa imediat dupa utilizare.

Date tehnice:
Aderenta la suport: ≥ 0,7 N/mm2
Rezistenta mecanica la compresiune: ≥ 2 N/mm2
Rezistenta mecanica la intindere din incovoiere: ≥ 1 N/mm2
Densitate aparenta praf: ≈ 900 kg/m3


Termen de valabilitate:
12 luni de la data fabricatiei in conditii de depozitare pe paleti de lemn, in mediu uscat.

Consum:
cca. 1,1 kg/m2 pentru un strat de 1 mm grosime

Specificatii

Detalii
Culoare
Alb
Destinatie
Bucatarie
Living
Dimensiune:
1 x 30cm
Grosime:
+/- 1cm
Utilizare
Interior - vertical
Cod Produs
APN-4589
Selectie produs
Standard
Gradul de variatie al culorii
Mic
Detalii achizitie produs
Ambalare
Palet
Cantitate minima de comanda
1sac
Tip Calcul Produs
BUC
Greutate
Greutate U.M. (kg):
20
Greutate placa/bucata (kg):
20
Montaj
Observatii specifice
Sac

Comentarii

Nu sunt comentarii
Adauga un comentariu sau o intrebare:
Ai achizitionat sau testat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Certificari PiatraOnline.ro

Glet de egalizare pe baza de ciment alb - Weber N17 - 20kg https://www.piatraonline.ro/userfiles/19370a59-92cf-454a-b230-f7886006c901/products/3412603_list.jpg Weber Saint Gobain Romania
31.20 RON Pe comanda
©2015 PiatraOnline. Al rights reserved.