Hidroizolatie flexibila impermeabila pt. Interior - Weber Tec 822 - 24kg - PiatraOnline.ro
Acest produs nu mai face parte din oferta!

Hidroizolatie flexibila impermeabila pt. interior - Weber Tec 822 - 24kg

0 5 0

Introducere

Hidroizolatie flexibila, impermeabila, sub placari de gresie si faianta. Asigura sistem de hidroizolare flexibila, pe baza de dispersie fluida, sub placari ceramice, la interior. Protejeaza suprafetele sensibile la umezeala, cum ar fi tencuieli pe baza de ipsos, placi de fibrogips si sape pe baza de sulfat de calciu. Recomandat de asemenea pe suprafete din beton, sape de ciment, tencuieli pe baza de ciment, mortare de reparatie pe baza de ciment si placari ceramice vechi. Weber.tec 822 este hidroizolatia ideala pentru pereti si pardoseli in bai, zona dusurilor si alte incaperi cu suprafete expuse la umiditate ridicata.

cart
phone_product_help
Te ajutăm în alegere?
46200 Lei/BUC
+
BUC
Pe comanda
46200 Lei
Pret fara TVA
Culoare Destinatie Utilizare
  • Gri
  • Baie
  • Bucatarie
  • Spatii umede
  • Terasa acoperita
  • Interior - vertical
  • Interior - orizontal

Descriere

Produsul Weber.Tec 822 este o hidroizolatie monocomponentă fluidă, flexibilă, pe baza de dispersie polimerica, cu continut de aditivi speciali aplicabil sub placari din piatra naturala sau ceramice, pentru pereti si pardoseli.

Ambalare:
In galeti de plastic 8 kg (60 galeti/palet).
In galeti de plastic 24 kg (24 galeti/palet)

Consum:
2.3 kg / mp in doua straturi

Pregatirea suportului:
Suprafata suport trebuie sa fie curata, nedeformabila, uscata, fixa si lipsita de substante antiaderente (grasimi, decofrol, bitum, gudron, praf, etc), sa fie lipsita de fisuri largi si parti proeminente. Se vor îndeparta partile hidrofuge si reziduurile care pot diminua aderenta. Marginile, muchiile si colturile trebuie rotunjite, iar partile proeminente nivelate. La nevoie, tencuielile pe baza de ipsos si suprafetele foarte fine vor fi asperizate mecanic. Suprafetele cu absorbtie foarte ridicata sau foarte scazuta vor fi amorsate în prealabil cu grundul Weber GR100.

Mod de preparare si de lucru:
Se amesteca continutul galetii fara sa fie diluata cu apa. Materialul se poate aplica cu bidinea, rola, pensula sau cu fierul de glet. Se fixeaza, înglobeaza în prealabil banda de etansare Weber.tec 828 DB 75 intr-un strat proaspat de Weber.tec 822 în zonele de îmbinare dintre perete si pardoseala, peste rosturile de dilatare si în zonele de tranzitie dintre diferite materiale. Zonele de colt pot fi realizate eficient utilizând piesele de colt interior Weber.tec 828 DI si de exterior Weber.tec 828 DA. Pentru conexiunile sanitare se recomanda utilizarea benzii de etansare ajustabila pentru tevi Weber.tec 828 MD. Pentru obtinerea unui strat impermeabil este necesara aplicarea a cel putin doua straturi. Primul strat de Weber.tec 822 se aplica pe suportul pregatit corespunzator, pe toata suprafata, în strat compact. Timpul de uscare dintre aplicarea straturilor este de 2-4 ore. Grosimea dupa uscare, pentru doua starturi, trebuie sa fie de cel putin 0,5 mm. Suprafetele pot fi placate cu placi din piatra naturala sau ceramice dupa uscarea completa a hidroizolatiei, cca 24 de ore.

Recomandari:
Lucrarile vor fi executate la o temperatura a aerului si a suportului de la +3grade celsius pâna la +30 grade celsius. Pe durata uscarii complete, suprafetele vor fi protejate si nu vor fi supuse la umiditate. Nu diluati materialul cu apa si nu-l amestecati cu alte materiale de constructii. Zonele în afara suprafetei de aplicare se acopera cu banda adeziva si folie de protectie.

Uneltele folosite se spala cu apa imediat dupa utilizare.

 

Specificatii

Detalii
Culoare
Gri
Destinatie
Baie
Bucatarie
Spatii umede
Terasa acoperita
Dimensiune:
1 x 30cm
Grosime:
+/- 1cm
Utilizare
Interior - vertical
Interior - orizontal
Cod Produs
APN-4261
Selectie produs
Standard
Gradul de variatie al culorii
Mic
Detalii achizitie produs
Ambalare
Palet
Tip Calcul Produs
BUC
Greutate
Greutate U.M. (kg):
24
Greutate placa/bucata (kg):
24
Montaj
Observatii specifice
Galeata 24kg

Comentarii

Nu sunt comentarii
Adauga un comentariu sau o intrebare:
Ai achizitionat sau testat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Certificari PiatraOnline.ro

Hidroizolatie flexibila impermeabila pt. interior - Weber Tec 822 - 24kg https://www.piatraonline.ro/userfiles/19370a59-92cf-454a-b230-f7886006c901/products/3314329_list.jpg Weber Saint Gobain Romania
554.40 RON Pe comanda
©2015 PiatraOnline. Al rights reserved.