Aleea Conceptelor: băi inspirație (I)

15.02.2015
0 5 0
Rating:
Aleea Conceptelor: băi inspirație (I)


În showroom-ul PiatraOnline.ro, te invităm să vizitezi și Aleea Conceptelor: un spațiu în care vei vedea diferite combinații de materiale pentru camera de baie, prezentări care te pot inspira să folosești piatra naturală în amenajări curajoase. Iata câteva idei de materiale ce pot fi mixate pentru un aspect special:


Peretele din fotografia de mai sus este placat cu mozaic de marmură burdur scapițată, de 2,5 x 10 centimetri iar podeaua este din marmură Tundra Grey, o marmură cu o venatură distinctă, de culoare deschisă.


Următorul concept de baie combină eleganța marmurei Emperador cu aspectul fin al mozaicului din marmură Thassos.

Citește și cel de-al doilea articol din seria Aleea Conceptelor!

Aici, tonurile de caramel ale marmurei Emperador (light) întâlnesc nuanțele pământii ale mozaicului Mix Marble, cu lungimi libere, cu care e placată pardoseala.

În următoarea idee de baie (pe care o puteți vedea în showroom-ul din Aleea Teișani) peretele a fost placat cu marmură Nihaki, un material special, rizat, iar pardoseala a fost placată cu ardezie neagră, antiderapantă, de 30 x 60 cm. Chiuveta este tot din piatră naturală, modelul BW-041 BAYK din categoria lavoarelor pătrate, realizată din travertin clasic.Dacă vrei să afli mai multe despre piatra naturala potrivita pentru proiectul tău, sună-ne la telefon +4021 9907 sau vino în showroom să vezi spaţiile concept!Produse recomandate


Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.