Aleea Conceptelor: băi inspirație (II)

19.02.2015
0 5 0
Rating:
Aleea Conceptelor: băi inspirație (II)


În showroom-ul PiatraOnline.ro, te invităm să vizitezi și Aleea Conceptelor: un spațiu în care vei vedea diferite combinații de materiale pentru camera de baie, prezentări care te pot inspira să folosești piatra naturală în amenajări curajoase. Iata al doilea articol cu idei de materiale ce pot fi mixate pentru un aspect special, în amenajarea baii:


Amenajare baie: spatiul din imagine este amenajată cu marmură Sunny (sunt folosite trei variante ale acestui material: marmura Sunny brushed 30.5 X 61 X 1.2 cm, marmura Sunny french pattern set tumbled de 1.2 cm si marmura Sunny tumbled de 10 X 10 X 1 cm), cu un accent de travertin : mozaic Yellow scapițat, angled.


O altă baie, realizată din travertin: travertin clasic (cross cut, filled and honed) de 40,6 X 6,61 X 1.2 cm, travertin clasic brushed de 10 X 30 X 1 cm și o cădiță de duș din travertin Noce. Pentru încadrarea peretelui de duș a fost folosită o baghetă din travertin Noce M7, o baghetă M1 și o bordură din travertin clasic B33 iar mozaicul ce umple această zonă este dintr-o combinație de travertin Noce și clasic, tumbled.

Nu uita să citești și primul articol din seria Aleea Conceptelor!

O baie creativă, amenajată tot cu travertin: travertin tumbled clasic de 10 X 10 X 1 cm, o baghetă de travertin classic M1, o bordura de travertin Noce - clasic B46, mozaic clasic de travertin filled and polished 2.3 X 2.3 cm, apoi încă o baghetă de travertin clasic (M33) si două tipuri de travertin Noce: tumbled, de 10 X 10 X 1 cm, si brushed, de 30,5 X 61 X 1.2 cm.                                                                         

Pentru amenajarea conceptului de baie de mai sus s-a folosit travertin Noce (filled and polished) 61 X 61 X 1.2 cm, piese speciale: travertin Noce polished de 2 cm și o cădiță de travertin clasic.Dacă vrei să afli mai multe despre piatra naturala potrivita pentru proiectul tău,sună-ne la telefon +4021 9907 sau vino în showroom-ul din Aleea Teisani Nr. 137A, Sector 1, Bucuresti, să discutăm mai multe!

Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.