Amenajarea grădinii: foișor cu coloane

04.04.2015
0 5 0
Rating:
Amenajarea grădinii: foișor cu coloaneGrădina e un fel de spațiu de vacanță: amenajată frumos, este un spațiu perfect de petreceri dar și de relaxare. Într-o serie de articole cu studii de caz, îți arătăm câteva spații de grădină, pentru inspirație în propriul proiect de amenajare al grădinii.

O zonă exterioară casei, creată de un designer american pentru un proiect privat din Sunnyvale, Texas. Prezența coloanelor de piatră și a ghivecelor masive pentru flori aduc o eleganță specială: stilul este clasic dar cu o amprentă de poveste.

Cu ce materiale poți crea un aspect similar?
Pentru pavaj, gri-ul pietrei decorative Kavala va puncta atmosfera neutră, clasică. Un tip de coloană impresionantă este coloana Treppo (suficient de înaltă - la 2, 10 m) , iar pentru ghivece poți alege fie Vaso Chambord (înălțimea: 57 de cm), fie Vaso Tula, în funcție de accentul pe care vrei să îl oferi grădinii.

Dacă vrei o ofertă personalizată pentru proiectul tău de grădină sau mai multe informații despre materialele din oferta PiatraOnline.ro, sună-ne la +4021 9907

Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.