X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE
publicat in: Terasa & Gradina // pe 04.04.2015Grădina e un fel de spațiu de vacanță: amenajată frumos, este un spațiu perfect de petreceri dar și de relaxare. Într-o serie de articole cu studii de caz, îți arătăm câteva spații de grădină, pentru inspirație în propriul proiect de amenajare al grădinii.

O zonă exterioară casei, creată de un designer american pentru un proiect privat din Sunnyvale, Texas. Prezența coloanelor de piatră și a ghivecelor masive pentru flori aduc o eleganță specială: stilul este clasic dar cu o amprentă de poveste.

Cu ce materiale poți crea un aspect similar?
Pentru pavaj, gri-ul pietrei decorative Kavala va puncta atmosfera neutră, clasică. Un tip de coloană impresionantă este coloana Treppo (suficient de înaltă - la 2, 10 m) , iar pentru ghivece poți alege fie Vaso Chambord (înălțimea: 57 de cm), fie Vaso Tula, în funcție de accentul pe care vrei să îl oferi grădinii.

Dacă vrei o ofertă personalizată pentru proiectul tău de grădină sau mai multe informații despre materialele din oferta PiatraOnline.ro, sună-ne la +4021 9907

Amenajarea grădinii: foișor cu coloane
Comentarii:
Scrie cateva cuvinte, sfaturile tale sunt folositoare si altora. In acest moment nu sunt comentarii sau intrebari la articol.
Adauga un comentariu:

Produse similare:

Ardezie Rhodos Fasii (Palet 10-12 mp)
Cod PND-672
Produs adus pe comanda
Pret cu TVA 775,05 Lei
Produs adus pe comanda
Travertin Classic Cross Cut Mat 61 x 30.5 x 1.2 cm
Cod TVT-2930
Produs adus pe comanda
Pret cu TVA 128,99 Lei
Produs adus pe comanda
Pret cu TVA 131,20 Lei
IN STOC

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii