X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE

Amenajari exterioare cu piatra naturala pline de povesti

publicat in: General // pe 21.05.2019

Povesti din piatra decorativa alaturi de Naomi si Andreas

Sunt pictori, sculptori, designeri, arhitecti, ingineri si deopotriva creatori, manageri, toate aceste atribute fiind in directa legatura cu piatra naturala. Naomi si Andreas sunt de fapt povestitori in piatra. Ochii si sufletele lor sunt coordonatorii si martorii adevarati a ceea ce mainile lor povestesc. Iar lucrarile lor destainuie minutios o parte din viata clientilor care le calca pragul. Legatura lor cu piatra naturala s-a manifestat din copilarie, vibratia elementelor naturale i-a ajutat sa creeze la maturitate lucrari unice, mesajul pietrei fiind scos la iveala in mod firesc, odata cu montajul acesteia. 

foto:amazingskillsworldwide.blogspot.com

Lucrarile ating atat domenii practice (placari de seminee sau bucatarii exterioare, portaluri) cat si unele cu profunde semnificatii personale (monumente comemorative, spatii sacre). Mari specialisti in executia unor pereti cu mozaicuri din piatra naturala, cei doi artisti aleg si aseaza cu migala sute de pietre, de felurite forme si culori, simbolizand cel mai adesea vartejuri involburate in jurul unei inimi rotunde. 

foto: boredpanda.com

Aleasa special, aceasta contrasteaza cu restul de pietre, de forma alungita, care se desfasoara precum coada unei comete, tot asa cum esentele concentreaza vibratiile exterioare. Pietele din piatra par a fi, in executia celor doi magicieni, reminiscente arhaice ale unor epoci trecute, asemanarea lor cu ansamblurile tip Stonhenge fiind, ca semnificatie, izbitoare. Iar camerele exterioare contribuie la evadarea spre volume si spatii subtile.

foto: ancientartofstone.com

Sa nu intelegeti cumva ca lucrarile cuplului Naomi si Andreas, casatoriti in arta dar si in fata lui Dumnezeu, sunt simple amenajari in piatra. Nici pomeneala de asa ceva ! Toate au o semnificatie speciala, dedicata unor evenimente pentru care au fost create (sacralitatea joaca aici un rol bine conturat), sau exprimand o stare a clientului pe care acesta a dorit s-o imortalizeze. Jocul lor de pebble, generos si reflexiv, poarta in el mileniile de taciturna vraja, scoasa la iveala din inima pietrei, cu dragoste si abnegatie.   

foto: stone-ideas.com

Si daca, intr-un elan inspirat, vei gasi in gradina ta spatiu si in sufletul tau vor zbura cometele cu cozi diafane ale bucuriei de a trai, transfera starea ta de bine in piatra, aceasta atotoputernica si binefacatoare emblema a Pamantului care ne binecuvanteaza pe toti.

 

Amenajari exterioare cu piatra naturala pline de povesti
Comentarii:
Scrie cateva cuvinte, sfaturile tale sunt folositoare si altora. In acest moment nu sunt comentarii sau intrebari la articol.
Adauga un comentariu:

Produse similare:

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii