Apartament din Militari, amenajat cu travertin

03.06.2016
0 5 0
Rating:
Apartament din Militari, amenajat cu travertinApartamentul familiei Dianei are trei camere, se află în Militari și a fost cumpărat și reamenajat acum doi ani. Ideea amenajării cu piatră naturală i-a venit atunci când a fost în vizită la un prieten, unde a văzut pardoseala din travertin clasic, care i s-a părut o idee interesantă. Continuăm seria de articole dedicate proiectelor clienților PiatraOnline.ro cu povestea unui apartament chic, clasic, creat cu mult bun gust.

Am făcut foarte multe vizite în showroom – cred că eram în fiecare zi acolo, nu știam cum să le combin, cum să le fac. Văzusem baia de acolo, era un mozaic interesant și mi-am zis că așa o să fac și eu” povestește Diana despre alegerile asupra amenajării băii.


Baia: perete placat cu travertin clasic polișat și mozaic și lavoarul, din travertin clasic

 Detaliu perete baie: placa simplă de travertin clasic și mozaic din travertin

La fel și ideile pentru living, i-au venit după câteva vizite în showroom: “Peretele din living e creație proprie: mi-am dorit foarte mult un șemineu în casă și după mai multe variante, m-am decis asupra acestei variante” adaugă Diana.

Pardoseală din piatră naturală și șemineu placat cu travertin

 

Detaliu pardoseală travertin


Dacă vrei să afli mai multe despre piatra naturala potrivita pentru proiectul tău, sună-ne la +4021 9907 sau vino în showroom să vezi spaţiile concept!

Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.