Depasirea barierelor: ardezia flexibila a patruns in industria de incaltaminte

04.09.2017
0 5 0
Rating:
Depasirea barierelor: ardezia flexibila a patruns in industria de incaltaminte

La inceputul anilor ’70 se intamplau doua lucruri care pareau ca nu se vor intalni niciodata. Industria de incaltaminte sport se dezvolta, printr-o publicitate nemaintalnita pana atunci, iar in Germania aparea ardezia, cucerind Europa, ca material pentru amenajari interioare si exterioare. Mai tarziu, in anii ‘80 era inventata ardezia flexibila, iar incaltamintea sport isi consolida pozitia printre consumatorii de rand, mai mult sau mai putini conectati la lumea sportului. Anul acesta, ardezia flexibila s-a intalnit cu incaltamintea sport.

Din colaborarea a doua firme germane,  ROXXLYN si Nat-2, a rezultat o noua colectie de incaltaminte sport la fabricarea careia s-a folosit ardezia flexibila. ROXXLYN este recunoscuta pentru accesoriile exclusiviste in care foloseste piatra naturala, in timp ce compania Nat-2 produce si inoveaza in domeniul industriei de incaltaminte. Aceasta incaltaminte de lux este fabricata manual intr-o mica intreprindere, ”de familie”. In afara de ardezie, produsul mai contine piele foarte fina, sticla reflectorizanta, talpa din cauciuc natural.

In domeniul pietrelor naturale destinate amenajarilor interioare, ardezia flexibila este o foaie subtire de ardezie de doar 1,2 -2 mm, extrem de maleabila care se poate monta pe suprafete netede si curbe. Este ignifuga si apa trece foarte greu prin ea, chiar si cu porii nesigilati. Dupa impermeabilizare (sigilarea porilor) apa nu mai trece deloc, ceea ce o face ideala chiar si pentru amenajari in spatii umede.

Se placheaza vertical foarte usor, cu ajutorul unui adeziv, pe pereti interiori si exteriori. Ardezia flexibila reprezinta totodata o modalitate extrem de accesibila si pentru a da o fata noua si spectaculoasa mobilierului. Vedeti aici intreaga gama de ardezie flexibila SKIN din portofoliul PIATRAONLINE. Pentru fiecare tip de produs de ardezie flexibila exista si o varianta translucida (poza imediat urmatoare).

Mai multe lucruri despre calitatile, versatilitate si frumusetea ardeziei flexibile SKIN gasiti in filmarea de mai jos. 


Sursa foto: designboom.com, archiexpo.com, piatraonline.ro si piatraonline.com

Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.