Baie mică, placată cu travertin Classic Mini French Pattern

22.04.2016
0 5 0
Rating:
Baie mică, placată cu travertin Classic Mini French Pattern


Suntem într-un apartament renovat,în zona Banu Manta, în vizită la Marian, care locuiește aici împreună cu soția si copilul. Baia sa este îmbrăcată în travertin clasic – o culoare caldă, beige, care o face să arate deosebit de primitoare.

Cum s-a născut ideea renovării? “Ne-am gândit să amenajăm apartamentul înainte de nașterea copilului pentru a ne pregăti, mai ales că ulterior nu am mai fi avut disponibilitatea necesară”, povestește Marian.

De ce au ales piatra?
Un prieten care a mai cumpărat de la PiatraOnline i-a sfătuit în legătură cu avantajele pietrei naturale. În ultimii ani, de când și în țara noastră au inceput sa fie apreciate amenajările cu piatră, travertinul a urcat în topul preferințelor. Este un material prietenos și elegant, care schimbă percepția asupra zonei renovate. Poate fi folosit practic oriunde și pune în valoare orice spațiu.

Am vizitat showroom-ul, iar consilierul de vanzări a avut sfaturi bune și ne-au ajutat să ne hotărâm”,spune Marian. Au ales o varianta clasică de amenajare, cu travertin mini french pattern - foarte potrivit pentru o baie de dimensiuni nu prea mari. Important de menționat este că travertinul își găseste locul cu usurință, atât în case, cât și în apartamente, indiferent de mărimea suprafeței. În spațiile mai puțin generoase se recomandă modelele cu plăci mai mici, mai ușor de integrat.

Citeşte şi articolul despre casa amenajată cu travertin şi ardezie flexibilă SKIN!


Experienţa montajului acestei pietre naturale l-a determinat pe Marian să aprecieze importanța recurgerii la serviciile unei persoane de specialitate deoarece piatra naturală are specificul său și este important ca echipa de montaj să cunoască foarte bine procedurile de montaj ale acestui material.


Citeşte şi articolul despre ce trebuie să faci atunci când piatra naturală este pătată de chit.


Întreţinerea este importantă - travertinul trebuie impermeabilizat, pentru a sigila porii pietrei, iar apoi, curăţarea se face doar cu detergenţi speciali pentru acest material, deloc acizi, care să păstreze pelicula de impermeabilizant (şi aspectul intact al plăcii) cât mai mult timp.

Dacă vrei să afli mai multe despre travertinul potrivit pentru placarea băii, sună-ne la +4021 9907,sau vino în showroom să discutăm mai multe!
Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.