Chiuvetele PIATRAONLINE au doar venaturi, nu crapaturi!

27.03.2017
0 5 0
Rating:
Chiuvetele PIATRAONLINE au doar venaturi, nu crapaturi!
m
Chiuvetele se pot face din diverse tipuri de piatra naturala: marmura, travertin, granit, onix... In afara de material, definitorii in descrierea unui lavoar din piatra naturala sunt urmatoarele:
1) forma (rotunda, patrata sau dreptunghiulara),
2) finisajul exterior (lucios, mat sau brut, nefinisat),
3) modul de realizare (dintr-un bloc, mozaicate, cu picior)
m

Simple abateri cromatice care fac parte din spectacolul pietrei naturale
m
Interiorul este intotdeauna lucios sau semilucios,depinde de materialul din care sunt realizate. Majoritatea modelelor din piatra naturala se fac dintr-un singur bloc de piatra asupra caruia se intervine cu utilaje pana se ajunge la forma dorita. Practic, prin prelucrare mecanica, un obiect mic este extras dintr-un obiect mai mare. Cu exceptia, produselor mozaicate (realizate din mici bucati bine lipite cu adezivi speciali), si a celor cu picior, toate celelalte chiuvete sunt obiecte monolit care pastreaza intacte calitatile rocilor. Principalele calitati ale rocilor sunt rezistenta si frumusetea inimitabila.

Obiecte monolit care pastreaza intacte calitatile pietrei naturale
m
Venaturile, amestectul de culori, petele continute in blocul de piatra din care a fost prelucrata raman toate si in chiuveta. Este natural sa fie asa. Unele chiuvete prezinta venaturi ce arata ca niste crapaturi, ca niste fisuri, dar de fapt acele abateri cromatice nu sunt decat rezultatul amestecului diferitelor substante minerale sau organice la temperaturi foarte mari in adancul pamantului.
m
Unele venaturi arata ca niste crapaturi
m
Liniile din textura pietrei naturale nu sunt rezultatul interventiei omului


Produsele nu au fost sparte si lipite
m
Liniile si petele din textura pietrei naturale nu sunt rezultatul interventiei, voite sau nu, a omului. Nu sunt defecte de fabricatie! Produsele nu au fost sparte si lipite. Acele linii si pete fac parte din farmecul inefabil al pietrei naturale – in acest caz al lavoarelor facute din acest material.

Pentru mai multe detalii despre felul in care se formeaza piatra naturala, despre modul in care se combina si se monteaza, despre intretinerea ei si multitudinea infinita de intrebuintari ale acesteia, va asteptam la PIATRAONLINE. Ne puteti contacta prin email, telefonic sau ne puteti vizita in showroomul nostru din Aleea Teisani, 137 A, Bucuresti. Aici veti descoperi de ce suntem un adevarat Generator de Inspiratie!
m
Mai jos puteti urmari un videoclip pe acest subiect:
m
Produse recomandate


Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.