X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE
publicat in: General // pe 05.07.2019

Amenajari interioare magice cu marmura 

Singapore – orasul stat al sud-estului Asiei, unul dintre Tigrii zonei, cu un PIB pe cap de locuitor aproape de 30.000 USD, populat preponderent de chinezi insa vorbind un conglomerat de dialecte si apartinand unui amalgam de religii, este una dintre tarile super-dezvoltate ale lumii, care evolueaza intr-un regim de concurenta acerba si intr-un sistem in care  toate ramurile economiei duduie. 

foto: archdaily.com

Mereu in alerta, mereu la curent cu noutatile tehnologice pe care, nu o data, ei insisi le inventeaza, indiferent de domeniu, oamenii Asiei de Sud-Est reprezinta popoare muncitoare si istete, mereu de dornice de progres. 
In aceasta caracterizare se incadreaza si Budi Kurniawan, in aceeasi masura arhitect, design-er de interior si coordonator al biroului BK Interior Design & Arhitectural Planning. Aflat la doar doua ore de zbor de Singapore biroul are o prezenta prestigioasa in oras, show-room-ul deschis aici (Bent dan Light | BK Interior Design) este un monument de gratie si design interior. 

foto: archdaily.com

Amenajat de Budi Kurniawan, arhitect diplomat a carei adevarata chemare este design-ul interior, show-room-ul este rezultatul practic al marturiei de credinta a autorului. Dupa acesta design-ul interior este exprimarea unei adanci contemplari completata cu un lung proces de explorare. Ambele atribute se vad clar si decisiv in amenajarea cu piatra naturala a show-room-ului. Aparut in anul 2017 si acoperind o suprafata de peste 500 mp, acesta este conceput ca un omagiu adus amenajarilor cu piatra decorativa la interior. Proprietate a MM Galeri show-room-ul fixeaza pozitia in piata a detinatorului, ca specialist in piatra.  

foto: archdaily.com

Intregul ansamblu raspunde la nivel de detaliu tuturor tendintelor moderne, imbinand fascinatia inspirationala a pietrei cu pragmatismul reciclarii pana la ultima bucata de material. Una dintre provocarile arhitectilor companiei a constat in utilizarea oricaror resturi de piatra ramase in urma proceselor de prelucrare si constructie. Aceasta idee, pe langa reciclarea resturilor de marmura, ranforsate cu fibra de sticla, permite realizarea unor suprafete “elastice”, usor modelabile. Distributia luminilor propune o amenajare interioara de living intr-o acceptiune noua, in care spatiul de zi este privit cu ochii imensi ai unor tavane cavernoase, asa cum zilele evurilor timpurii se vor fi infatisat. 

foto: archdaily.com

In alte locuri simti ca  privirea plafonului te urmareste, controlandu-ti atitudinile la masa-potcoava sau verificandu-te la receptia din onyx retro-iluminat. Lucratura e executata cu arta si dibacie tehnica, trecerea de la o incinta la alta se executa cu o fluiditate acvatica, folosind tehnologii de acoperire speciale. Cum tot acvatic este si conceptul de circulatie a aerului, inspirat din functionarea branhiilor de pesti. Ambianta audio este sustinuta de absenta ecoului, intreaga executie se defineste ca amenajare cu sorginte arhaica si viziune futurista. Trumviratul BK Interior Design & Arhitectural Planning – MM Galeri - Sharikat National (furnizorul pietrei) doneaza lumii un concept uluitor care are in centru marmura in cea mai frivola si totodata conspirativa forma a sa de exprimare. 

PIATRAONLINE, lider al amenajarilor interioare in Bucuresti, si cu livrari in tara si peste hotare, sustine utilizarea pietrei naturale, element in tendinte si fara varsta. Amenajari interioare de living, bucatarii, bai, holuri, cu cele mai felurite modele din piatra naturala, avand texturi suprinzatoare si fiind adevarate precursoare ale amenajarilor interioare pentru apartamente intregi, sunt tot atatea propuneri pe care le poti vedea in pavilionul si show-room-ul PATRAONLINE din Bucuresti, Aleea Teisani nr 137 A, sector 1.

Vino si asteptarile tale vor fi depasite !   
 

Bent and Light Project
Comentarii:
Scrie cateva cuvinte, sfaturile tale sunt folositoare si altora. In acest moment nu sunt comentarii sau intrebari la articol.
Adauga un comentariu:

Produse similare:

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii