X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE
publicat in: General // pe 01.03.2019

Printre frunze lasate in urma toamnei, primavara se strecoara in petale de ghiocei si viorele, cu acea adiere somnoroasa si delicata proprie doar ei. La malul padurii, pamantul, incearca sa prinda din razele soarelui, multe gaze hiberneaza inca, biruite in somnul vital. Adunarea de primavara, lenta si discreta, evolueaza fara stridente, avand in primejdia inghetului o amenintare ubicua si brutala totodata. 

In araturile cerului, norii, vatamati de raze si vant, se-ndeamna sa migreze spre sud. Si in aceasta transcendenta complexa a firii, piatra ramane o maiestate perena si nevestejita de imprejurari, repetand linistea mileniilor trecute. 
De aceea o primavara fara piatra nu se poate ! Chiar daca noi, vremelnicii, suntem invitati sa percepem doar miscarea, piatra naturala ne urmareste de undeva zbaterea anosta si neproductiva, cu calmul primitiv prin care imuabilul ne tolereaza.

De 1 Martie , bucura-te de minunata piatra Desert Rose  sa aduca tuturor doamnelor bucuria primaverii. 


 

Bine am sosit in aceasta primavara noua !
Comentarii:
Scrie cateva cuvinte, sfaturile tale sunt folositoare si altora. In acest moment nu sunt comentarii sau intrebari la articol.
Adauga un comentariu:

Produse similare:

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii