X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE

Blaturile in culori inchise dau bucatariei un aer sofisticat

publicat in: Bucatarie // pe 10.10.2018

Blaturile din piatra naturala sunt elementele centrale in amenajarea de  bucatarii. Materialul este ales in functie de design-ul incintei, de gradul de utilizare a blatului si de gustul fiecaruia. Blaturile din ardezie si granit sunt cele mai rezistente, acestea sunt potrivite pentru un grad de utilizare ridicat. Blaturile din marmura si travertin sunt frumos colorate si imprima bucatariei o linie delicata. Design-ul actual se dezvolta pe liniile unui stil sofisticat, in care culoarea este esentiala. Astfel s-a ajuns la executia  unor blaturi in culori inchise, oferind bucatariei o magie aparte, care se evidentiaza in profunzimile abstracte ale granitului, in rezistenta subconstienta a ardeziei ori in eleganta elogioasa a marmurei
Blaturile din granit negru sau albastru inchis imprima durabilitate si definesc stilul bucatariei. 

Black Galaxy de 250 x 65 x 3 cm, blat din granit cu finisaj lustruit se defineste ca un port drapel al seriei. Purtand in el eleganta marmurei grefata pe rezistenta granitului, blatul confera bucatariei un aer sofisticat si un rafinament superioare. Black Galaxy este nobil si aduce cu el profunda noapte indiana cu stelele ei vii. 

Nero Marquina de 240 x 65 x 3 cm, blat din marmura cu finisaj lustruit, eleganta si delicata, aduce maretia intunecimii carierelor vechi, cu venaturi pudrate fin in profunzimi discrete si convingatoare. Nero Marquina ofera un blat solid si totodata distins, demn de o bucatarie stilata.

Ardezia Nero de 200 x 65 x 2 cm, cu finisaj periat, dura ca granitul si eleganta ca marmura vine sa stabileasca un echilibru necesar in bucatarie, balansand efectele mate proprii cu stralucirea obiectelor din inox.  Ardezia Nero este un blat din categoria celor care definesc stilul generos al bucatariei, cu jocuri spectaculoase de lumini si umbre, cu inflexiuni obdurate si linii ferme si ingrijite. 

Extra Blue de 315 x 100 x 5 cm, cu finisaj lustruit, este un blat din granit de o marime fara egal, cu un albastru adanc ca al noptile campiilor ucrainene. Destinat bucatariilor de dimensiuni atipice acesta raspandeste in jur o sobrietate stranie si aduce in incinta bucatariei o magie aparte. Modelul Extra Blue 250 x 65 x 3 cm, replica mai mica, pastreaza aceeasi fascinatie a culorii pe fondul rezistentei atemporale tipice granitului. 

Blaturile din piatra naturala lucioasa se trateaza prin aplicarea unui strat de ceara sau de impermeabilizant. Se recomanda utilizarea unui kit continand solutii de curatare, impermeabilizare si intretinere. 

PIATRAONLINE recomanda blaturile din piatra naturala pentru trainicia si unicitatea lor, in randul acestora cele in culori inchise

Blaturile in culori inchise dau bucatariei un aer sofisticat
Comentarii:
Scrie cateva cuvinte, sfaturile tale sunt folositoare si altora. In acest moment nu sunt comentarii sau intrebari la articol.
Adauga un comentariu:

Produse similare:

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii