X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE

Adezivul potrivit pentru piatra potrivita

publicat in: Blog // pe 09.05.2014

Adezivul potrivit pentru piatra potrivita


Toate pietrele naturale, teracota, placile din ceramica si portelan trebuie sa fie fixate foarte bine din punct de vedere al montajului. Fixati placile cu un adeziv flexibil precum adezivul weber.set stone sau weber.set marmoplus pentruspatii cu imiditate crescuta sau suprafete cu intalzire in pardoseala. Culoarea adezivului care urmeaza a fi folosit depinde de culoarea pietrei si de chitul folosit; de exemplu daca se fixeaza un limestone pal se va folosi un adeziv alb pentru a preveni orice umbra sau murdarie pe piatra.

Amestecati adezivul conform instructiunilor, adaugati  pudra in apa curata si amestecati pana obtineti o consistenta fina. Amestecati suficient adeziv care poate fi folosit cu produsul.Suprafata suport trebuie sa fie curata, nedeformabila, uscata si fixa iar fetele placilor ceramice trebuie sa fie curate, fara urme de grasime, uleiuri, praf sau alte impuritati. Mortarul adeziv se intinde pe suprafata suport cu ajutorul unei mistrii canelate. In cazul in care placile au dimensiuni mari, adezivul se va aplica atat pe suport cat si pe  placa. Placile se fixeaza pe suprafata de contact prin apasare manuala pana la obtinerea unei suprafete plane.

Placile trebuie asezate in stratul de adeziv in limita timpului deschis. Lucrati pe zone reduse si indepartati orice adeziv care s-a uscat sau “care se cicatrizeaza”. Spatele unor placi precum unele tipuri de travertin care sunt complet denivelate ar trebui inaltat cu adeziv. Asigurati-va ca adezivul este perfect lipit de placa si ca nu vor ramane goluri pe suprafata placii.

Orice urme de adeziv sunt indepartate cu un burete umed inainte ca acestea sa se intareasca. Daca adezivul se va usca pe suprafata placii va fi mai greu de indepartat. Nu calcati pe suprafata placilor inainte ca adezivul sa se fixeze, acest lucru dureaza aproximativ 3 ore pentru adezivii cu fixare rapida sau 4 de ore pentru adezivii standard.

Pentru placi de piatra naturala necalibrata ar trebui sa folositi Adeziv Flexibil pentru pardoseala in format mare pentru a nivela diferentele din grosimea placii. Acestea se observa doar daca se monteaza un mix de marimi intr-un material necalibrat.

Adezivul potrivit pentru piatra potrivita
Comentarii:
Scrie cateva cuvinte, sfaturile tale sunt folositoare si altora. In acest moment nu sunt comentarii sau intrebari la articol.
Adauga un comentariu:
 

Produse similare:

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii