X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE

Aranjamente din piatra naturala pentru gradini moderne – tendinte 2018

publicat in: Terasa & Gradina // pe 08.03.2018

Aranjamente din piatra naturala pentru gradini moderne

Luna martisorului ne scoate afara din casa. Ziua se bucura, soarele usuca streasinile sa faca loc de cuib pasarelelor, florile incep sa zburde, gradina noastra deschide ochii mari catre noua primavara. Pentru noile idei de amenajari gradina ori pentru noi aranjamente in gradini gasim solutii complete, originale si ieftine la PIATRAONLINE. Mai intai hai sa vedem ce gasim pe site la sectiunea de amenajare gradina : 20 de produse din ardezie, marmura, granit, sandstone, piatra de rau, dintre care cel putin jumatate in stocul curent, 8 culori si 5 tipuri diferite de finisaje, de la “ natur “ la “ antichizat “, toate potrivite pentru aranjamentul dorit in gradina noastra. Toate ne permit amenajarea gradinii cu carari si borduri din piatra naturala, insule si flori din piatra, ori combinatii felurite din piatra decorativa de gradina.

O banca din marmura sau granit, o cismea din granit sau compozit, o arteziana din compozit ori metal, toate reprezinta un aranjament de gradina folositor si util, o investitie durabila si sanatoasa. O sculptura din marmura, o coloana decorativa ori un monolit pentru delimitarea spatiilor ne personalizeaza gradina. Pavajele tip lespezi din ardezie poligonala Kavala ori Homa alaturi de pasii japonezi din ardezie Kavala, natur si antichizati, sunt alternative bune pentru deplasarile noastre prin gradina. Rocaria Monolith Makedon are un finisaj unic iar bilele decorative din sandstone au forme si culori unice.

Pe linia pragmatica a amenajarilor de gradina putem sa investim in cuptoare si gratare placate cu piatra naturala. Putem face orice aranjament in gradina noastra cu produse PIATRAONLINE. Insa nu oricum ci incercand sa fim moderni, in tendintele de amenajare gradina ale anului 2018. Iata-le, pe scurt :

1. Decoratiune si functionalitate in acelasi obiect pentru gradinile mici, culori potrivite si amplasari in locuri special alese astfel incat sa determine aparenta largire a spatiului. Plante adunate in containere executate local din piatra, locatii din piatra cu destinatii multi-functionale.

sursa foto: betterhomegardens.net

2. Locul unde se ia masa in exterior este regandit ca pozitionare si aranjament. Noua tendinta este de a scoate locatia de sub influenta bucatariei si de a o amplasa intr-o zona apropiata de o piscina sau de o constructie din piatra tip “groapa de foc“. Pentru a gasi un alt tip de relaxare dupa masa. O alta tendinta este aceea de a transforma locatia intr-un sanctuar in piatra, lemn si lumina.

sursa foto: kosovamanagement.com

3. Maiestria in constructiile din piatra si lemn este o prioritate. Se lucreaza cu mare aplecare spre detaliu cu conservarea elementului natural.

sursa foto: groliehome.com

4. Repopularea gradinii cu primii ei locuitori, insecte, pasari, mamifere mici, reptile, plante. Se tinde spre amenajari care sa creeze conditiile de la inceput si sa permita naturii sa-si reia spatial in stapanire.

5. Delimitari sezoniere, se incearca evitarea aspectului gol al gradinii in iarna prin aducerea unor plante colorate si rezistente la frig. Spatiile se vor delimita si prin infloririle specifice fiecarui anotimp ceea ce va crea spatii noi, mereu altele.

sursa foto: cumoy.com

6. In 2018 specialistii ne indeamna sa ne inspiram vizitand personal marile gradini ale lumii, mai ales daca sunt recent renovate.

Cu aceste bagaje de informatii nu ne ramane decat sa facem o vizita la sediul PIATRAONLINE pentru a vedea cu ochii nostri si a pipai personal ideile care ne vin.

Aranjamente din piatra naturala pentru gradini moderne – tendinte 2018
Comentarii:
Scrie cateva cuvinte, sfaturile tale sunt folositoare si altora. In acest moment nu sunt comentarii sau intrebari la articol.
Adauga un comentariu:

Produse similare:

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii