X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE

Mozaicul ca element decorativ

publicat in: Blog // pe 23.09.2014
Mozaicul ca element decorativ

10 Nov 2008

Arta se manifesta sub multe forme si ipostaze. Daca in trecut erau cateva categorii (pictura, muzica, sculptura, arhitectura) ce puteau fi incluse in acest concept, astazi lumea si-a deschis orizontul si tot ce este evoluat din punct de vedere estetic si inovativ este considerat arta.
 
Mozaicul ca element decorativ INOVATIE

Colectiile de compozitii florale complexe, descriu personaje celebre din filme, scene din benzi desenate, elemente naturale (frunze, picuri de ploaie, flori) reprezentate cat mai realist, elemente supradimensionate intinse pe intreg peretele. Granita intre kitsch si lux este subiectiva si tine de imbinarea culorilor, de materiale, de dimensionari. De aceea, in spatele acestor "opere de arta" exista o intreaga echipa de desenatori si artisti care petrec multe ore in fata computerului si parcurg o multime de palete de culori, elemente de inspiratie, pentru conceperea de modele complexe ce trebuie redate in realitate prin placi de ceramica, dimensionari perfecte, materiale stralucitoare care sa reziste.
Dintre cele mai noi colectii, amintim de: "Hedonism" (ce intruchipeaza nuduri umane in marimi naturale), "Colibrix" (imbinari geometrice de metale in culori complementare, lucioase), "Pixall" (obiecte si forme pixelate cu reflexe si umbre) "Pin up" (personaje cunoscute in cinematografie sunt reprezentate prin placi de mozaic, apropierea de realitate fiind fidela).
 
PE PODEA SI PE PERETE

Cuvantul cheie este experienta. Modernismul actual respinge tot ceea ce tine de nostalgie, neutru, cotidian, dar aproba acel sentimentalism social care hraneste lumea filmului, a muzicii, a artei. Nevoia de ceva mai personal, mai exotic ...
Mozaicul ca element decorativ
Comentarii:
Scrie cateva cuvinte, sfaturile tale sunt folositoare si altora. In acest moment nu sunt comentarii sau intrebari la articol.
Adauga un comentariu:
 

Produse similare:

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii