X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE

Boluri si lavoare pe pardoseala din ONIX

publicat in: Baie // pe 23.10.2018

Catalogate in categoria bolurilor si lavoarelor speciale, produsele de acest fel din Onix sunt dedicate bailor placate in piatra, distinse si elegante. 

Bolul, numit adeseori chiuveta este construit pentru a fi amplasat pe un suport. Cel mai intalnit suport este blatul, si acesta tot din piatra, pentru a pastra linia. Dur ca si marmura, insa mai pretios decat aceasta, Onix-ul raspunde cererii tale de original, chiuveta se prezinta ca o asociere de venaturi sensibile si delicate, imaginand trasee extraterestre pure si de un arhaism controlat. Fara un preaplin care sa-i intrerupa continuitatea magica, chiuveta are practicata doar cavitatea pentru scurgere, la aceasta se poate adapta un sifon din inox satinat (sau alama), care prelungeste nota antica a bolului.
 Fixarea de blat se face cu sistemul de prindere a ventilului de corpul sifonului. Bateria se aseaza pe blat sau se monteaza pe perete. In ambele cazuri se va realiza un montaj care sa permita jetului de apa din pipa bateriei sa ajunga cat mai aproape de axul central al chiuvetei, pentru a evita improscarea cu stropi la folosirea acesteia.  Bolurile pe blat din Onix sunt (relativ) sensibile la zgarieturi si pete corozive. Se curata cu detergenti neutri si se protejeaza prin impermeabilizare cu solutii “water repellent” (impermeabilizanti), aplicate inainte de montaj. Deversarea accidentala a solutiilor corozive (cosmetic, detartranti, detergenti acizi) trebuie evitata iar daca aceasta situatie se intampla pata formata trebuie indepartata imediat prin stergerea suprafetei cu apa calduta. Intretinerea este simpla si se efectueaza prin curatarea chiuvetei in special cu apa si detergenti neutri, fara a folosi solutii cu care se curata toaletele sau obiectele din ceramica, faianta sau gresie. 

Lavoarele Signature pe pardoseala (chiuvete pe podea) din Onix sunt dedicate bailor de lux, cu un pronuntat caracter exclusivist. Prezentate sub forme si culori diferite chiuvetele Autograph Onix impresioneaza prin colorit, masivitate si stil. Chiuveta rotunda apare sub forma unui vas rotund, cu un diametru de 45 cm, care este sustinut de un picior tronconic de 82 cm inaltime, intreaga constructie respirand un aer antic, binefacator. Chiuveta patrata, mai inchisa la culoare, prezinta un bloc monolit, in forma de paralelipiped,  de 82 cm inaltime si cu latura de 45 cm, care pare a se ridica din pardoseala baii.

sursa foto: marbleproductsinternational

Alimentata cu apa printr-o baterie de perete sau, mai elegant, plecand chiar din pardoseala, chiuveta se defineste ca o fascinanta si irepetabila poveste a conexiunii perene intre piatra si apa, coborata in baia ta. Se trateaza, cel mai bine inainte de montaj, prin impermeabilizare, si se intretine folosind detergenti neutri, ca si chiuveta pe blat. Chiuveta ovala cu dimensiuni de 70 x 40 cm si inaltime de 82 cm, completeaza setul de lavoare Autograph pe podea. Scoasa la iveala dintr-un bloc de Onix masiv, chiuveta ovala este pretioasa si eleganta, cu o vraja moale si surprinzator izvorata in valuri de culori paralele, de la alb la maro inchis, din strafunduri de munti atemporali. 

PIATRAONLINE, cu adevarat GENERATOR DE INSPIRATIE, te invita in cel mai mare showroom din Romania situat in Aleea Teisani 137A, Bucuresti, sa vezi si, mai ales, sa atingi, aceste lavoare semi-pretioase si elegante, care fac din baia ta oaza de care spiritul are cu adevarat nevoie.

Boluri si lavoare pe pardoseala din ONIX
Comentarii:
Scrie cateva cuvinte, sfaturile tale sunt folositoare si altora. In acest moment nu sunt comentarii sau intrebari la articol.
Adauga un comentariu:

Produse similare:

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii