Bucătăria exterioară din piatră naturală

12.07.2016
0 5 0
Rating:
Bucătăria exterioară din piatră naturală


Petrecerile în aer liber sunt, de cele mai multe ori, însoțite de mâncare proaspăt gătită. Dacă ai o terasă mai mare sau o grădină, amenajarea unei bucătării de vară te poate scuti de efort: vei avea la îndemână tot ceea ce este necesar pentru pregătirea felurilor de mâncare și suficient spațiu pentru toți invitații.

Decizia asupra elementelor pentru bucătăria exterioară trebuie să pornească de la o estimare a timpului petrecut în acest spațiu: dacă vrei să amenajezi o bucătărie în aer liber pentru o casă de vacanță, în care petreci o scurtă perioadă din vară, atunci dotarea acestui spațiu ar trebui să fie minimă.

Dacă știi că tu și familia ta obișnuiți să petreceți mult timp în jurul grătarului și se întâmplă des să organizezi mici petreceri afară, cu mâncare gătită, atunci te-ai putea gândi la elemente precum: grătar, cuptor sau cuptor cu grătar integrat, o masă de bucătărie și o masă cu chiuvetă integrată, la care poți adăuga și o masă cu băncuțe, dacă spațiul îți permite.


 Grătar de grădină standard, placat cu piatră poligonală

Ai de ales între mai multe variante, în funcție de nevoi și de spațiu: grătar (disponibil în mai multe mărimi), cuptor, sau cuptor cu grătar integrat.

Citește și articolul despre bucătăria exterioară placată cu travertin!

Bucătăria exterioară din piatră naturală are multe calități. În primul rând, piatra naturală este extrem de rezistentă: asta înseamnă că intemperiile sau diferențele de temperatură între sezoane nu vor afecta materialul, mai ales dacă impermeabilizezi piatra cu care sunt placate elemente ca grătarul sau cuptorul.


 Grătar mediu, placat cu piatră naturală decorativă

Mai mult, corpurile moderne (grătare, cuptoare) pentru bucătăria exterioară sunt realizate din beton armat, au cupola de cărămidă ignifugă și au componente ușor de asamblat. Este important ca la asamblarea componentelor unui grătar pentru terasă să folosești un adeziv termorezistent, asigurându-te astfel de rezistența crescută.


 Masă din piatră naturală decorativă, cu chiuvetă incastrată

Cuptoarele și grătarele există în mărimi diferite, astfel încât vei putea amenaja fără probleme o bucătărie de vară și pe terase sau grădini mai mici.

Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.