Bucătărie exterioară placată cu travertin

06.03.2015
0 5 0
Rating:
Bucătărie exterioară placată cu travertinPasionații de gătit știu că gustul mâncării făcute la foc de lemne, afară, este special. Fie pentru masa plină de prieteni și familie și atmosfera de petrecere câmpenească, fie pentru gustul absolut delicios al pâinii gătite în cuptor gătitul afară poate fi una din cele mai frumoase îndeletniciri din sezonul cald, pentru pasionați.

Florin a pornit la amenajarea bucătăriei exterioare din casa bunicilor cu gândul la copilărie, la cuptorul familiei și la toate momentele emoționante din vacanțele petrecute în Valea Teleajenului. A adunat în timp toate materialele necesare pentru construcția unui cuptor cu grătar trainic: "Ani de zile m-am chinuit cu grătarul portabil. Mă plimbam cu el prin curte în funcție de cum bătea vantul, tot timpul în conflict cu ai mei părinți și cu stresul de a nu împrăștia scântei spre casele sau podurile pline de fân. Nu numai periplul veșnic al excursiei cu grătarul de tablă mă enerva. Dura enorm până terminai de gătit în tranșe iar ceilalti erau deja sătui, în timp ce tu te umpleai doar de fum. Visam de mult la un grătar zidit, mare, încăpător, comod și dacă se putea să fie și un fel de cuptor era și mai bine" povestește Florin.

Citește întreaga poveste a grădinii cu bucătărie exterioară, creată de Florin

 Cuptorul din bucătăria exterioară. Sursă foto: www.casesicalatorii.ro (foto Irina Reisler)


 Zona de chiuvetă; sursă foto: www.casesicalatorii.ro (foto Irina Reisler)


 Ansamblu bucătărie. Sursă foto: www.casesicalatorii.ro (foto Irina Reisler)

Cuptorul a fost placat cu travertin clasic din oferta PiatraOnline.ro iar blatul a fost creat din travertin clasic polișat: "E adevărat că era mai bine să pornesc de la un plan inițial complet și să mă țin de el, dar ideile au venit pe rând, astfel că i-am mâncat sufletul zidarului care a ridicat pe module templul meu culinar. Am început cu grătarul, am continuat cu zona “chiuveta din ghiveci de teracotă” și am continuat cu un blat de lucru. Am placat totul în travertin și am pus un blat tot din travertin șlefuit, ca să poți întinde coca pentru pizza", completează Florin.


Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.