Ce vor barbatii si ce vor femeile... in baie

17.02.2015
0 5 0
Rating:
Ce vor barbatii si ce vor femeile... in baie

Conform unor studii, dormim in jur de 25 de ani, mancam 3,6 ani si stam 4,3 ani in masina (sigur, pentru Bucurestenii cifra din urma este mult mai mare!). Siteul distractify.com aproximeaza ca un om injura cam de 2 milioane de ori in viata si in baie petrecem cam un an si jumatate.

In privinta spatiului dedicat baii, aproape 85% dintre persoane vor sa modifice intregul spatiu, nefiind multumiti de aspectul prezent. Aproape 50% din cei intervievati vor o camera de baie mai mare, iar peste 30% isi doresc o cada mai mare.

Cum vrea barbatul sa arate baia
Culori aprinse, linii simple si nuante naturale: lemn si piatra naturala. Chiuveta sa fie mai inalta, o cabina de dus cu aburi, un suport pentru reviste, placare cu piatra naturala si, nu in ultimul rand, un televizor suspendat. A se retine partea cu piatra naturala! 

Cum vrea femeia sa arate baia
Nuante deschise si calde, mobilier decorat in culori relaxante. Masa de toaleta si spatiile de depozitare au fost printre dorintele cel mai des exprimate. Lucrul este usor de inteles avand in vedere numarul produselor de ingrijire personala ale barbatilor in comparatie cu ale femeilor. In timp ce barbatii viseaza la o cabina de dus cu aburi, femeile vor o cada cu hidromasaj. In acelasi timp, femeile isi doresc mai multa lumina in baie pentru momentele cand se pregatesc sa iasa in oras.

Cat timp petrec oamenii in baie
Zilnic, oamenii stau in baie aproaximativ 30 de minute, ceea ce inseamna ca intr-o viata de 70-80 de ani, ajungem la 1,5 ani petrecut in baie. Exista insa si exceptii, 15% dintre barbati stau in baie mai mult de o ora in fiecare zi, care, calculand simplu, rezulta cel putin 3 ani din viata. Procentul femeilor care petrec mai mult de o ora in fiecare zi este mai mult decat dublu: 37%. 

Ce fac in baie femeile si barbatii
Baia, ca spatiu de lectura. 27% dintre barbati spun ca baia este locul in care citesc cel mai mult. Dar femeile declara intr-o proportie uriasa ca in baie citesc cel mai mult: 74%. Este totusi interesant de retinut detaliul ca barbatii sunt cei care isi doresc un suport pentru reviste si carti in baie.

Sapunul 

Cand se spala pe maini folosesc sapunul la chiuveta astfel: 50% dintre barbati si 70% dintre femei.

Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.