Chiuvete baie - Lavoare piatra si travertin - Piatraonline.ro
Prin apasarea butonului "Sunt de acord", acceptati cookie-urile de pe www.piatraonline.ro
Filtrează produsele
Ascunde filtrele
In stoc.
(7)
(1)
Pret fara TVA
Material
(5)
(3)
Finisaj
(5)
(3)
Culoare
(1)
(6)
(1)
Destinatie
(8)
(8)
Dimensiune:
(4)
(1)
(2)
(1)
Utilizare
(3)

Chiuvete baie patrate

sorteaza

Lavoarele patrate din piatra naturala sunt piese impresionante – ele pot fi cu usurinta piesele centrale din amenajarea baii si pot avea un rol principal si in amenajare bucatariei. Pentru a sublinia principiul natural si a insufleti o camera de baie, travertinul, in nuantele sale dulci de crem, beige, latte, este decizia potrivita de material pentru un lavoar. Chiuvetele patrate realizate din marmura pun in valoare conceptele de design curajoase, in bai si bucatarii – aceste produse vor afirma pozitia consolidanta a marmurei, un material care revine puternic in tendintele in amenajari interioare din 2016.

Dimensiunile variaza, in functie de model: exista lavoare patrate, cu latura de 45 de centimetri, lavoare dreptunghiulare, cu latura mare de pana la 90 de centimetri (lavoarele duble, pentru bucatarie) iar inaltimea este intre 12 si 15 centimetri.  Fie ca alegi un lavoar pentru baie fie unul pentru amenajarea bucatariei, intretinerea acestor piese implica o impermeabilizare initiala (se va aplica un strat protector care va tine departe depunerile de calcar sau petele) si o curatare de zi cu zi, unde se recomanda tot o solutie special creata pentru piatra naturala, de tipul LTP Stone Wash.
Important: poti asocia lavoarele patrate din piatra naturala cu un blat pentru baie dintr-un material similar, taiat la dimensiunile dorite. Consulta si sectiunea de piese speciale!

sorteaza