Chiuvete Baie din marmura si travertin la cel mai bun pret! - PiatraOnline.ro
Filtrează produsele
Ascunde filtrele
In stoc.
(4)
Pret fara TVA
Material
(3)
(1)
Finisaj
(3)
(1)
Culoare
(4)
Destinatie
(4)
(4)
Dimensiune:
(1)
(1)
(2)
Utilizare
(4)

 

Gama de produse
Lista categorii
Lista categorii

CHIUVETE BAIE SPECIALE

sorteaza

Chiuvetele inalte din piatra naturala sunt piese din ce in ce mai populare: cu o inaltime de 85 de centimetri, diametrul vasului de 42 de centimetri, ele sunt piese care vor transforma total camera de baie. Multe din lavoarele speciale au finisaje contrastante: exteriorul este brut, pe cand interiorul este intr-un finisaj neted, detalii care le transforma in adevarate piese de design.

Si aceste modele de lavoare pot fi comandate din mai multe tipuri de materiale: travertin (un material cu aspect cald, poate cel mai popular tip de piatra naturala in Romania), marmura (de un lux irezistibil) sau onix (o piatra semipretioasa cu venaturi impresionante).

Ca si in cazul celorlalte tipuri de lavoare, intretinerea acestor piese implica o impermeabilizare initiala (se va aplica un strat protector care va tine departe depunerile de calcar sau petele) si o curatare de zi cu zi, pentru care se recomanda tot o solutie special creata pentru piatra naturala, de tipul LTP Stone Wash.
Important: poti asocia lavoarele patrate din piatra naturala cu un blat pentru baie dintr-un material similar, taiat la dimensiunile dorite. Consulta si sectiunea de piese speciale!

sorteaza

©2015 PiatraOnline. Al rights reserved.