Cinci idei de lavoare din piatră naturală

29.10.2014
0 5 0
Rating:
Cinci idei de lavoare din piatră naturală


Atunci când trasezi liniile proiectului de amenajare al băii, trebuie să ai în vedere crearea unui spațiu de relaxare și de îngrijire. Este locul în care ai grijă de tine, cel în care îți aduni gândurile, la final de zi, într-o cadă cu apă fierbinte și îți alungi somnul de pe ochi, dimineața, locul în care au loc ritualurile de îngrijire corporală. Este “spa”-ul de acasă.

Chiar dacă cel mai întâlnit tip de amenajare pentru camera de baie este stilul minimalist, cu un pic de curaj și cu un ochi atent la principiile designului interior, poți crea un spațiu expresiv și plin de farmec.

Îți recomandăm să începi cu gândul la materiale și îți încurajăm creativitatea cu cinci idei de lavoare cu care îți poți completa proiectul de amenajare.Combinația de piatră cioplită pe exterior și piatra finisată pe interiorul lavoarului de mai sus e potrivită pentru un spatiu aerisit, în care se exersează texturi similare și forme puternice. Sugerează un context cu elemente de bază, naturale (plante vii, lemn), o întoarcere la rădăcini, cu un “twist” modern.

Cu o linie extrem de elegantă, lavoarul din imagine, prin apropierea pietrei de culoare închisă de nervurile în nuanțe de gri, este potrivit pentru o cameră de baie cu multă lumină naturală, pentru a-l pune în evidență. Poate deveni piesa de rezistență a întregii camere de baie și suportă contraste cromatice pline de personalitate.

Lavoarul cu tipar mozaical poate fi punctul de start al unei camere de baie foarte creative. O piesă ofertantă, poate fi amplasată în decoruri variate, de exemplu integrată unui concept de artă românească veche sau chiar într-o reinterpretare de baie romană.

sursa foto:www.deltac.us

Spre deosebire de majoritatea produselor din categoria mobilierului de baie care “incalzesc” spatiul, lavoarul din onix confera incaperii un aer racoros, reconfortant. Simplitatea liniilor acestei chiuvete se poate incadra in orice stil decorativ.

Daca spatiul iti permite, poti avea acest lavoar care ocupa axa verticala a incaperii, centrand astfel intreaga atentie asupra lui. Finisajul perfect si culorile calde modifica intreaga incapere care va parea si mai confortabila, iar atmosfera mai relaxanta.

Dacă vrei să afli mai multe despre lavoarele din piatra naturala sună-ne la telefon +4021 9907 sau vino în showroom-ul din Aleea Teisani Nr. 137A, Sector 1, Bucuresti, să discutăm mai multe!

Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.