Cinci variante de piatră naturală pentru peretele din living

26.05.2016
0 5 0
Rating:
Cinci variante de piatră naturală pentru peretele din livingPiatra naturală este un material extrem de nobil, care inspiră confort și familiaritate, dar și bun gust. Marmura, travertinul sau ardezia sunt numai câteva exemple de materiale naturale care ne duc în mod automat cu gândul la o casă în care domnește eleganța. Varietatea tipurilor de plăci de marmură sau travertin, materialele noi, precum ardezia flexibilă (ușoară și extra subțire) sau mozaicurile speciale, de o frumusețe ieșită din comun, fac piatra naturală potrivită pentru orice proiect de amenajare, ușor de încadrat în orice concept, fie el inspirat din stilul contemporan sau cu o amprentă clasică.

Ce avantaje ai, atunci când folosești piatra naturală în interior? În primul rând, piatra nu se demodează, deci poți împrospăta, în câțiva ani, atmosfera din spațiul respectiv, fără să faci schimbări mari sau costisitoare. Mai mult, bine întreținută, rezistă mult mai mult decât alte variante de placări. La nivel practic, piatra naturală va împiedica pierderile de căldură pe timp de iarnă iar în sezonul cald va menține un ambient răcoros și confortabil.

Pe lângă pardoseală (cu încălzire integrată sau simplă), pereții decorativi din bucătărie sau accente pe pereții camerei de baie, poți integra ușor și în living un perete sau o zonă – accent. Pentru acest proiect, poți folosi multe tipuri de piatră din oferta noastră însă iată cinci idei care să te inspire:

Mozaic: travertinul clasic scapițatPerete living cu mozaic de travertin scapițat 3d

Acest material are o culoare deosebită, care se va potrivi în cam orice tip de spațiu, motiv pentru care este popular în preferințele clienților noștri. Are o rezistenta crescută la umiditate, fiind perfect pentru baie, însă este ideal și dacă îți doresti un living cu aspect relaxant. Este ideal, atunci când alegi un anumit tip de piatră naturală, să îl folosești, în diferite variante de finisaje, în întreaga casă, pentru a crea spații coerente. Există mai multe dimensiuni ale acestui tip de mozaic: 2,3 X 4,8 cm, 2,5 X 10 cm, 2,5 X 2,5 cm (3d), 4,8 X 10 cm sau 4,8 X 4,8 cm.

Vezi și peretele din living al unei case spectaculoase, din nordul Bucureștiului - proiect al unor clienți PiatraOnline.ro!

Marmura scapițată Kavala
Marmura nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este recunoscută ca fiind alegerea celor cu gusturi fine, cei care își doresc un spațiu deosebit. Revenită în preferințele designerilor de interior, marmura este, în 2015, un material versatil, care, bine integrat în concepte contemporane de amenajare, creaază efecte absolut impresionante.

Quartit panel Titanium
Acest material aste o alegere firească pentru casele ultramoderne, și va crea un efect deosebit, prin culoare și textură. Este potrivit în mod special pentru camerele de zi decorate minimalist.

Limestone panel SpartaPerete living placat cu limestone Sparta

În living sau în holuri, panelul din calcar Sparta va aduce luminozitate spațiului datorită culorii sale deschise și calde. Ușor de montat, însă extrem de rezistent și durabil, panelul din limestone Sparta va atrage atenția cu siguranță.

Ardezie panel Brown


Acest material este recomandat pentru placarea pereților din living, hol sau bai și e mai degrabă potrivit pentru spații de inspirație rustică, deoarece are o culoare naturală fermecătoare.Dacă vrei să afli mai multe despre piatra naturala potrivita pentru proiectul tău, sună-ne la +4021 9907 sau vino în showroom să vezi spaţiile concept!
Produse recomandate


Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.