Cum au fost primele zile de Black Friday la Rock Star Construct?

24.11.2014
0 5 0
Rating:
Cum au fost primele zile de Black Friday la Rock Star Construct?
Pentru prima dată, am organizat o campanie de Black Friday la piatra naturală – aproximativ 30 de produse au fost reduse cu până la -50% . Pe 21 și 22 noiembrie, showroom-ul a fost plin de clienți convinși că piatra naturală e o soluție excelentă pentru reamenajări sau construcții.

Dacă nu ați prins primele zile de Black Friday, vă pregătim încă două zile de reduceri masive la piatra naturală! Vineri și sâmbătă, pe 28 – 29, vă așteptăm în showroom-ul de pe Aleea Teișani nr. 137A (program prelungit – sâmbătă avem deschis până la ora 19).

Cum a fost Black Friday la Rock Star Construct? Povestea, în imagini:

Ziua de vineri a început cu parcarea plină de mașinile celor veniți în showroomLa recepție, toată lumea a verificat oferta de Black FridayApoi, fiecare a început plimbarea în showroom și în depozitul exterior

Am vorbit cu multe familii, venite chiar împreună cu cei mici, care erau în timpul unui proiect de reamenajare, în multe cazuri chiar pentru primul camin.Și am observat bucuroși că până și cei mici și-au găsit materiale preferate:Cât echipa de sales era alături de vizitatori, echipa din depozit deja trimitea piatra către noi case:Astfel încât, în scurt timp, deja se epuizau primele stocuri…Dacă nu ați ajuns în primele zile de Black Friday în showroom-ul nostru, nu uitați că vă așteptăm și vineri și sâmbătă (28 și 29 noiembrie), cu reduceri masive la piatra naturală!UPDATE: după tragerea la sorți, cei trei norocoși care au câștigat la tombola de Black Friday sunt: Vilara Luminița, Dumitrescu și Anca Maria. Felicitări!
Produse recomandate


Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.