X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE
publicat in: General // pe 03.06.2019

Brandul PIATRAONLINE devine franciza

“ Predam stafeta celor care vor sa inceapa un proiect in domeniul constructiilor și al amenajarilor interioare, printr-un transfer complet de know-how “ – acesta este mesajul prin care Mariana si Sergiu Constantinescu-Bradescu, detinatorii brandului, isi anunta intentiile. Prin acest anunt cei doi manageri se declara deschisi sa predea la cheie managementul unei afaceri de succes, cu tot ce inseamna acest demers, extinzand forta brandului si determinand mutatii calitative importante in piata de profil. 
In momentul de fata PIATRAONLINE detine cel mai mare showroom si pavilion expozitional de piatra naturala din Europa, sustinand un portofoliu de peste 1500 de produse din piatra naturala din toate colturile lumii si deservind peste 40.000 de clienti, din tara si strainatate, angrenati in felurite tipuri de  proiecte. La sediul companiei lucreaza peste 40 de angajati care sustin cei 12 ani de dezvoltare continua si confirma exportul actual in peste 20 de tari. O activitate laborioasa si temeinica, marcata de succes constant si cu crestere sanatoasa an de an, avand la nivelul anului 2017 o cifra de afaceri de 5.3 mil. Euro. 

Distribuind in piata prin franciza conditiile care au facut posibil succesul, managerii PIATRAONLINE ofera conditii care sa permita obtinerea unui profit interesant si fara mare efort. 
Selectarea candidatilor potentiali se face pe baza unor criterii clare si precise, partenerul ROCK STAR CONSTRUCT este de dorit sa fie:
• un antreprenor interesat si implicat in toate stadiile luarii de decizii. Experienta in domeniul constructiilor si amenajarilor este un avantaj
• un manager vizionar, care crede in valorile managementului de echipa si are o perspectiva pozitiva a dezvoltarii afacerii in viitor
• un partener interesat intr-o afacere stabila si durabila, care sa cunoasca potentialul pietei si sa-i intuiasca viitorul in zona pe care o vizeaza. Primele 7 orase de interes pentru gasirea unor parteneri sunt Cluj, Iasi, Constanta, Galati, Sibiu, Craiova, Timisoara. Impartasirea aceluiasi set de valori care au asigurat progresul PIATRAONLINE este o conditie necesara insa nu si suficienta pentru a asigura eligibilitatea candidatului. 

Ar mai fi necesar ca francizatul sa detina un spatiu de expunere intre 180-300 mp. Nivelul de investitie al partenerului in tot ce inseamna achizitia francizei este intre 100.000 si 200.000 euro, iar validarea acesteia se face dupa participarea partenerului la un training specializat cu echipa PIATRAONLINE.
Pentru o franciza de un asemenea nivel sunt cerinte putine de indeplinit si absolut normale la debutul unei afaceri la cheie. 
De aceea PIATRAONLINE isi invita potentialii parteneri sa analizeze cu incredere franciza propusa si sa-si prezinte ofertele. 
Succesul te cauta, iesi in intampinarea lui ca partener PIATRAONLINE si vei avea toata sustinerea noastra pentru reusita parteneriatului. 
IMPREUNA SPRE UN BINE COMUN !
 

Cum sa devii francizat PIATRAONLINE
Comentarii:
Scrie cateva cuvinte, sfaturile tale sunt folositoare si altora. In acest moment nu sunt comentarii sau intrebari la articol.
Adauga un comentariu:

Produse similare:

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii