Cum să integrezi marmura în amenajarea ta?

03.03.2016
0 5 0
Rating:
Cum să integrezi marmura în amenajarea ta?Cel mai des, imaginea asociată cu folosirea marmurei în amenajări este cea a placărilor integrale – pardoseală şi pereţi, cu acel aspect opulent, impresionant. Marmura poate fi însă folosită şi pentru zone accent şi va transmite astfel un farmec subtil. Iată câteva idei despre cum poţi integra marmura în amenajarea ta.

Zonă accent pe perete sau în pardoseală

Peretele bucătăriei poate susţine marmura în rol principal, mai ales că ai la dispoziţie culori şi texturi din cele mai diverse pentru plăcile din acest tip de piatră, astfel încât vei putea integra în mod coerent marmura în bucătăria ta.


O masă cu blatul din marmură

Pe lângă un blat de bucătărie din marmură, poţi crea o piesă memorabilă şi pentru spaţiul de dining – o masă cu blatul din marmură poate fi extrem de interesantă şi poate fi uşor de integrat în cam orice tip de amenajare. Şi măsuţa de cafea din zona de living poate avea un blat de marmură – dacă faci singur acest tip de piesă, trebuie să ai în vedere că ai de-a face cu un material destul de greu, deci masa ta trebuie să aiba picioarele rezistente.


Şemineul placat cu marmură

Chiar dacă, cel mai des, şemineul este creat în note rustice, cu piatră scapiţată, placarea sa cu marmură ar putea fi de efect. Un exemplu, în imaginea de mai jos:


Un lavoar de marmură


Pentru baie, pe lângă placarea pereţilor, a unei zone de perete sau a pardoselii, poţi avea în vedere şi oferta de lavoare din piatră naturală – aproape fiecare model poate fi realizat din marmură, iar design-ul acestui tip de chiuvetă este deopotrivă funcţional şi impresionant din punct de vedere estetic.

Accesorii din marmură

Poţi adăuga o notă de stil şi dacă foloseşti obiectele de décor din marmură – fie un suport de lumânare, o veioză sau alte obiecte decorative realizate din marmură vor însufleţi un spaţiu, adăugând note fine, elegante.

Dacă vrei să afli mai multe despre tipurile de marmură din oferta noastră, sună-ne la +4021 9907, sau vino în showroom să vezi spaţiile concept!

Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.