X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE

Descopera 5 motive de amenajare cu ardezie flexibila SKIN

publicat in: General // pe 28.11.2018

In ultimii ani se cauta un raspuns intrebarii controversate:
Cu ce placam suprafetele rotunde? Batalia se da intre adeptii placarii cu mozaic si cei care iubesc mai mult ardezia flexibila SKIN. Ambele produse respecta cerintele de acoperire dar care este totusi alegerea mai buna? Iata 5 motive pentru care ardezia flexibila SKIN invinge:

1. Placile de ardezie flexibila SKIN au doar 1-2 mm, avantaj care se traduce pentru tine in posibilitatea montarii ei oriunde, pe orice suprafata. Panelul din mozaicul este mai gros si se monteaza mai greu.

2. Ardezia flexibila SKIN se prelucreaza/debiteaza cu usurinta fara sa ai nevoie de scule specializate.
Se poate taia cu flexul sau circularul echipat cu un disc simplu, astfel se debiteaza in bucati mici. 

 

3. O placa de ardezie flexibila SKINare 122 x 61 cm si acopera o suprafata mare si rapida la montaj.
Mozaicul din ardezie flexibila SKIN - vine livrat cu folie 3M pe spate pentru montaj rapid, automat nu avem nevoie de adeziv.4. Ardezia flexibila SKIN este compacta – placa nu are discontinuitati, este usor de transportat si de manipulat. Mozaicul SKIN este format din mici bucati de piatra lipite pe o plasa, una langa alta. Montajul lui si intretinerea sunt mai dificile. 5. Placa din ardezia SKIN este fiabila – avand o duritate apropiata de a granitului ardezia este rezistenta la lovituri, pete si apa. Pietrele care formeaza mozaicul se pot dezlipi sub actiunea apei.   

PIATRAONLINE surprinde din nou piata si lasa concurenta fara replica prin oferta extinsa de ardezie flexibila SKIN. 17 modele diferite (unele transparente) in folie compacta sau chiar in mozaic te asteapta sa le admiri in showroom-ul din Aleea Teisani 137A, Bucuresti. Am intrat in era SKIN – nu sta deoparte! 
 

Descopera 5 motive de amenajare cu ardezie flexibila SKIN
Comentarii:
Scrie cateva cuvinte, sfaturile tale sunt folositoare si altora. In acest moment nu sunt comentarii sau intrebari la articol.
Adauga un comentariu:

Produse similare:

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii