PIATRAONLINE - distribuitor exclusiv Seliger Germania

23.09.2014
0 5 0
Rating:
PIATRAONLINE - distribuitor exclusiv Seliger Germania

Fantani arteziene pentru interior din piatra naturala (ardezie)

PIATRAONLINE a devenit distribuitor exclusiv Seliger Germania pentru gama de fantani arteziene din ardezie, produse deosebit de apreciate in Germania.
Autentice si speciale, fantanile noastre din piatra naturala sunt concepute pentru a-ti infrumuseta casa sau pentru a-ti anima spatiul interior. Fiecare fantana din piatra este unica prin materialul sau bogat intr-o multitudine de culori. Fantanile arteziene din piatra naturala lucrate in sist provenit din Asia, granit si sticla sunt foarte usor de instalat. Ele va ofera o imagine deosebita infatisandu-va in cel mai placut mod cu putinta, magia apei. Reprezinta imbinarea perfecta de elemente din piatra, lumina, apa pentru a crea un cadru special si racoros acasa. Fiecare piesa este creata integral manual  cu elemente distinctive - piatra naturala, metal si spoturi care dau un efect deosebit interiorului dumneavoastra prin contrast si volum.
Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.