X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE
publicat in: Noutati // pe 02.09.2019

Pare ca putine evenimente il fac mai fericit pe roman decat mutatul in casa noua. Visul de a fi proprietar este seducator, mobilizeaza energii si resurse insemnate. Pe firul actiunilor care transforma visul in realitate apar situatii si personaje care construiesc si influenteaza, creeaza si determina, intr-o insumare de ganduri si fapte puse sub unica idee de a implini visul. Cei ce trudesc pentru a implini visuri sunt DreamBuilders, o categorie de truditori menita sa ne faca viata asa cum vrem. Chiar daca acest lucru costa. Si costa pentru ca fauritorii de vise nu sunt doar simpli meseriasi ci, fiecare si toti la un loc, sunt experti in domeniile lor. Si  nu doar atat. 

Primul care intra-n joc este expertul in design interior. Treaba lui ca architect, este sa puna de acord dorintele proprietarului cu posibilitatile constructorului si cu bugetul, Aceste operatiuni, care nu sunt deloc simple, il fac doar expert. Ca sa ajunga DreamBuilder trebuie sa vina cu viziunea lui despre locuinta, cu acel ceva care personalizeaza locuinta si tine de harul sau. Ce s-ar putea face in cazul unui apartament existent, care trebuie reamenajat. Aparent acest proiect nu este o provocare suficienta. Arhitectul in acest caz este insa un DreamBuilder adevarat. El aduce conceptul Open Space invadand living-ul cu o bucatarie largita prin renuntarea la surplusul de spatii de depozitare, sparge tiparul tavanelor de bloc obisnuite, proiecteaza mobilierul individualizat pentru bucatarie, alege marmura si acopera cu ea aproape toata casa, induce intimitatea spatiului privat prin culori neutre si o personalizeaza prin accente de arta, ingroapa o usa in mobilier pentru amplificarea efectelor lemnului natural, face din bai de marmura medii de relaxare speciale. Randarile preliminare, acceptate de client, capata viata, in aceasta asociere de materiale naturale, sanatoase si linistitoare.  
Dupa arhitect urmeaza  cei chemati sa-i puna in aplicare ideile. Acestia detin tehnologia care face randarile pipaibile. Sunt personajele-furnica, acelea care transfera dramatic zburdalnicia gandurile in dibacia palmelor. Mutenia limbii lasa mainii calea de exprimare, ei sunt cei care trag instalatiile prin pereti aducand lumina si apa, sunt creatorii noilor spatii delimitate de pereti de rigips, sunt cei care astern parchetul si mocheta, cei care executa si monteaza usile, perdelele, draperiile, si, mai ales, sunt cei care, precum stramosii lor de acum cateva mii de ani, trudesc asupra pietrei.

Montatorii in piatra sunt adevaratii urmasi ai marilor anonimi cioplitori in piatra si-n vis, cei pe umerii carora s-au ridicat piramidele, Taj Mahal-ul, drumurile, sclavii pietrei in forma ei cea mai pura. Toti nominalizatii sunt DreamBuilders pe domeniile lor, pietrarii insa ii depasesc pe toti pentru ca inteleg cel mai bine acea legatura foarte delicata dintre visul clientului si mesajul arhitectului. Ei sunt cei care transforma casa si crampeiul de lume in care aceasta functioneaza, facand-o sa vibreze in rezonanta cu ceea ce clientul si designer-ul au visat. 

De aceea, pentru casele gandite si croite din piatra, acolo unde influenta acesteia este primordiala, se cuvine sa dam un certificat de excelenta muncii acestor truditoriadevarati DreamBuilders, care ne aduc aspiratiile in prezent si ne invie visurile, asa cum odinioara sculptorii ridicau piatra intre marile minuni ale lumii. 
 

DreamBuilders – expertii zilelor noastre
Comentarii:
Scrie cateva cuvinte, sfaturile tale sunt folositoare si altora. In acest moment nu sunt comentarii sau intrebari la articol.
Adauga un comentariu:

Produse similare:

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii