Duș inedit, din marmură Volakas - Piatraonline.ro
Prin apasarea butonului "Sunt de acord", acceptati cookie-urile de pe www.piatraonline.ro

Duș inedit, din marmură Volakas

17.02.2015
0 5 0
Rating:
Duș inedit, din marmură Volakas

Cum să ai o baie ca în revistele de design? Într-o serie de articole menite să îți ofere inspirație, îți arătăm idei de băi amenajate conform ultimelor trend-uri în designul interior și materiale din oferta noastră (marmura, travertin, ardezie sau piatra naturala panel) pe care le poți folosi ca să-ți creezi baia mult visată.

După baia de inspirație marocană, următoarea idee pe care v-o prezentăm este un duș realizat integral din marmură, o piesă inedită. În imagine, camera de baie realizată de studio-ul de arhitectură William Hefner, din Los Angeles.


O piesă de acest tip poți realiza din marmură Volakas, un tip de marmură cu o textură bogată, în tonalități mixte de alb, cu tușe imprecise de gri, ce înnobilează spațiul în care este folosit.
 

Dacă vrei să afli mai multe despre piatra naturala potrivita pentru proiectul tău,sună-ne la 021 9907 sau vino în showroom-ul din Aleea Teisani Nr. 137A, Sector 1, Bucuresti, să discutăm mai multe!


Produse recomandate

Comentarii

Nu sunt comentarii
Adauga un comentariu sau o intrebare:
Ai achizitionat sau testat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.