X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE

ECOPROTEC – curata graffiti si „anima” sufletele Bisericii St. John

publicat in: General // pe 23.04.2019

Grafitti Remover de la ECOPROTECT, brand al LTP, s-a folosit cu succes pentru refacerea interiorului bisericii St. John, dupa recenta vandalizare a unui perete din prezbiteriu (parte din altar la bisericile catolice in care se afla si corul). Proiectul de refacere a presupus curatarea unui perete de limestone (Portland stone) din interiorul navei bisericii. 
Dupa epuizarea altor solutii, tratamentul LTP ECOPROTEC a primit laude pentru rezultatele sale deosebite, care au refacut suprafata si au curatat orice urma de grafitti. 

St. John the Evangelist este o bisericuta anglicana din satul Ingrow, aflat pe raul Worth, cladire de patrimoniu de gradul 2 construita in 1843. Actul de vandalism a provocat regrete profunde, prin prisma vizibilitatii si a faptului ca a fost afectata buna functionare a bisericii. Pe durata renovarii s-a actionat cu maxima grija, pentru a se asigura revenirea limestone la aspectul initial. 
Pe perioada operatiunilor de curatare, Graffiti Remover s-a aplicat pe suprafata umeda a pietrei naturale. Solutia profesionala non-caustica are miros discret, este ecologica si are un aspect de tip „pasta  solida”. Dupa numai 10 minute, mare parte din mizerie s-a curatat, iar ceea ce a ramas s-a indepartat rapid cu o pad. In continuare, suprafata de limestone s-a impermeabilizat cu solutia ECOPROTEC Anti-Graffiti, impregnator pe baza de apa pentru protejarea suprafelor poroase de pete si poluare atmosferica (fara sa formeaza o pelicula si fara sa modifice aspectul suprafetei). Solutiile ECOPROTEC ofera o solutie ecologica sigura, care reda aspectul initial al suprafetelor si protejeza pe o perioada de pana la 10 ani. 
 

ECOPROTEC – curata graffiti si „anima” sufletele Bisericii St. John
Comentarii:
Scrie cateva cuvinte, sfaturile tale sunt folositoare si altora. In acest moment nu sunt comentarii sau intrebari la articol.
Adauga un comentariu:

Produse similare:

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii