Fântâni arteziene pentru grădină

17.04.2015
0 5 0
Rating:
Fântâni arteziene pentru grădinăO fântână în grădină devine, invariabil, punctul de interes al întregului spațiu. Prezența apei, pe lângă ghivecele de flori, straturile de plante sau pomi, este o încântare: sunetul său relaxant îți va transforma total experiența unei simple plimbări prin grădină iar aspectul aduce un strop de stil italian în acest spațiu. Iată câteva idei de fântâni arteziene pe care le poti asocia spațiului tău verde:O curte interioară creată de o firmă de arhitectură din Austin, Texas, cu o puternică amprentă mediteraneană: spațiul este organizat având fântâna în centru iar atât pardoseala cât și pereții au fost placați cu piatră naturală. Mai mult, șemineul exterior este impresionant și există și o zonă de living, cu fotolii relaxante.

Pentru a crea un spațiu similar, poți folosi din oferta PiatraOnline.ro piatra Rock Face Papem, iar fântâna arteziană poate fi Fontana Morena.
Un alt exemplu în care fântâna arteziană este montată în mijlocul spațiului, punctând impresia de aerisit și extrem de elegant. O variantă apropiată poate fi Fontana Scoica, în finisaj gri sau Fontana Imperio (1,60 înălțime).
Fântâna arteziană poate fi parte și dintr-o grădină/ curte în stil tradițional, mai relaxat - pentru un aspect ca cel din imaginea de mai sus, poți alege Fontana Morena sau Fontana Briona.Dacă vrei o ofertă personalizată pentru proiectul de grădină, sună-ne la +4021 9907 sau scrie-ne.

Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.