X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE
publicat in: Terasa & Gradina // pe 17.04.2015O fântână în grădină devine, invariabil, punctul de interes al întregului spațiu. Prezența apei, pe lângă ghivecele de flori, straturile de plante sau pomi, este o încântare: sunetul său relaxant îți va transforma total experiența unei simple plimbări prin grădină iar aspectul aduce un strop de stil italian în acest spațiu. Iată câteva idei de fântâni arteziene pe care le poti asocia spațiului tău verde:O curte interioară creată de o firmă de arhitectură din Austin, Texas, cu o puternică amprentă mediteraneană: spațiul este organizat având fântâna în centru iar atât pardoseala cât și pereții au fost placați cu piatră naturală. Mai mult, șemineul exterior este impresionant și există și o zonă de living, cu fotolii relaxante.

Pentru a crea un spațiu similar, poți folosi din oferta PiatraOnline.ro piatra Rock Face Papem, iar fântâna arteziană poate fi Fontana Morena.
Un alt exemplu în care fântâna arteziană este montată în mijlocul spațiului, punctând impresia de aerisit și extrem de elegant. O variantă apropiată poate fi Fontana Scoica, în finisaj gri sau Fontana Imperio (1,60 înălțime).
Fântâna arteziană poate fi parte și dintr-o grădină/ curte în stil tradițional, mai relaxat - pentru un aspect ca cel din imaginea de mai sus, poți alege Fontana Morena sau Fontana Briona.Dacă vrei o ofertă personalizată pentru proiectul de grădină, sună-ne la +4021 9907 sau scrie-ne.

Fântâni arteziene pentru grădină
Comentarii:
Scrie cateva cuvinte, sfaturile tale sunt folositoare si altora. In acest moment nu sunt comentarii sau intrebari la articol.
Adauga un comentariu:

Produse similare:

Ardezie Rusty Brown Fasii (Palet 10-12 mp)
Cod PND-673
Stoc limitat
Pret cu TVA 775,05 Lei
Stoc limitat
Pret cu TVA 5.962,31 Lei
Produs adus pe comanda

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii