X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE
Acest produs nu mai face parte din oferta!

Fantana Zen De Interior Mandala

Cod : FZI-511
Descriere

Caracteristici:Cu proportii echilibrate fantana Mandala va putea fi amplasata in orice spatiu fara prea multe dificultati. Insotita de o lampa cu halogen aceasta emana o lumina subtila fiind realizata din piatra naturala durabila care permite o imbinare bine proportionata de forme si materiale.Utilitate:Apa curgand in cascada peste placile de piatra naturala de culoarea calda a fildesului aduce o imbunatatire estetica in orice decor. In plus sunetul discret al apei si lumina slaba care vine din interior fac din aceasta fantana fundalul perfect nu doar pentru livinguri sau holuri ci si pentru camerele unde se doreste o atmosfera intima si linistita cum sunt dormitoarele.Caracteristici: Cu proportii echilibrate fantana Mandala va putea fi amplasata in orice spatiu fara prea multe dificultati. Insotita de o lampa cu halogen aceasta emana o lumina subtila fiind realizata din piatra naturala durabila care permite o imbinare bine proportionata de forme si materiale. Utilitate Apa curgand in cascada peste placile de piatra naturala de culoarea calda a fildesului aduce o imbunatatire estetica in orice decor. In plus sunetul discret al apei si lumina slaba care vine din interior fac din aceasta fantana fundalul perfect nu doar pentru livinguri sau holuri ci si pentru camerele unde se doreste o atmosfera intima si linistita cum sunt dormitoarele.

Review-uri si intrebari:
Ne-am bucura sa ne scrii cateva cuvinte daca ai folosit acest produs! Sfaturile tale ar putea fi folositoare si altora. In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Fantana Zen De Interior Mandala https://www.piatraonline.ro/userfiles/19370a59-92cf-454a-b230-f7886006c901/products/455446_list.jpg PIATRAONLINE
0.00 RON Produs pe comanda

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul Piatraonline si iti trimtem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmoarele relete de social media:
© 2010-2018 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007. Preturi afisate in LEI fara TVA. Oferim produse de cea mai buna calitate la un pret accesibil.
visa mastercard
mobilpay
dpd
fancurier
Infocenter & premii