X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE
publicat in: Casa de piatra // pe 24.06.2015Piatra poligonală a fost utilizată încă din antichitate, iar acest aspect de "ordine în dezordine" a fost apreciat chiar din cele mai vechi timpuri. De-a lungul istoriei acest fel de a pava alei a fost perfecționat, modernizat și a ajuns utilizat într-o mulțime de feluri, la interior și la exterior, indiferent de designul de ansamblu al spațiului.

Piatra poligonală a fost utilizată în trecut, dar are aproximativ aceleasi utilizări și în prezent, la realizarea fațadelor clădirilor, la ridicarea gardurilor de piatră și la pavarea drumurilor și aleilor. Acum, ea este folosită în mod special pentru farmecul său aparte și pentru felul deosebit în care arată proiectele realizate cu ajutorul ei.

În afară de aspectul special pe care îl dă oricărui spațiu, piatra poligonală este un material durabil și rezistent. Va face fața cu succes trecerii anilor, dar și ninsorilor, ploilor, temperaturilor ridicate, fiind rezistentă și la ciclurile de îngheț-dezgheț și este și un bun izolator. Va menține căldura în interior pe parcursul iernii și va păstra o atmosferă răcoroasă în timpul zilelor toride de vară.

Piatra naturală poligonală este caracterizată de versatilitate. Poate fi folosită pentru pavarea curților, pentru a realiza alei și a decora grădini. Tot cu ajutorul ei se pot realiza placări verticale pe fațadele clădirilor, garduri, precum și terasamente. În ceea ce privește întrebuințarea pietrei poligonale la interior, cea mai populară este placarea pereților, pentru un aer aparte.

În același timp, piatra poligonală se găsește într-o mare varietate de culori, așa că nu vei fi limitat în crearea spațiului pe care l-ai visat.

Utilizările pietrei poligonale

Soclul clădirii
Placarea soclului clădirii cu piatra poligonală va da un farmec deosebit întregului imobil. Fie că vorbim despre o reședință, fie că discutăm despre un hotel, o pensiune sau un restaurant, soclul placat cu piatră poligonală va fi un accent deosebit.


Totodată, va fi o alegere potrivită pentru casele de vacanță de la munte, pentru pensiunile montane și se va încadra perfect în decorul alpin.

Alei
Pentru realizarea aleilor, piatra poligonală este o alegere extrem de populară. Motivele din spatele popularității acestui material sunt evidente: rezistă la traficul intens și la condiții meteo extreme și se potrivește din punct de vedere estetic în aproximativ orice context.

Poți realiza cu ajutorul pietrei poligonale alei de la intrarea în curte până la intrarea în casă. De asemenea, ea poate fi utilizată pentru pavarea spațiului din fața garajului. Nu trebuie să uităm nici de aleile din grădină. Aleile din piatră poligonală cu un aspect inedit vor fi exact ce îți trebuie pentru a crea în grădină un spațiu în care domnește relaxarea.

În cazul aleilor din grădină, poți să te gândești la mai multe modele. Fie nu lași deloc spațiu între bucățile de piatră, fie folosești lespezi mari pentru crearea pașilor japonezi. De asemenea, poți realiza o alee cu ajutorul pietrei poligonale și a pietrelor de tip pebbles, care să umple locurile dintre bucățile de piatră.


Garduri
Gardul placat cu piatră poligonală va da un aer rustic curții, jucând rolul ramei unui tablou. Cu siguranță va fi un accent special în cazul unui hotel și al unei pensiuni. În același timp, poți opta pentru placarea stâlpilor gardului cu piatră poligonală.

Decor în grădină
În grădina poți folosi piatra poligonală nu numai pentru realizarea unor alei ci și pentru placarea grătarelor și a spațiilor din jurul grătarelor. Totodată, un pavaj din piatră poligonală în jurul fântânii va fi cu siguranță un detaliu deosebit. Poți de asemenea, să plachezi cu piatră poligonală spațiul din jurul unui foișor.

Holuri și saloane
În interior, piatra poligonală poate fi utilizată pentru a finisa saloane și holuri, pentru a le da un aer rustic. O pardoseală din piatra poligonală va reprezenta detaliul ce va da un șarm special întregului spațiu.

Dacă te-ai hotărât să folosești piatra poligonală pentru proiectul tău, iată câteva recomandări.

Piatra poligonală Rhodos

Culoarea aurie a pietrei poligonale Rhodos (lespezi medii sau mici) o recomandă pentru realizarea unei fațade fermecătoare, dar și pentru soclurile cladirilor. Va rezista cu brio ciclurilor de îngheț - dezgheț și va fi un plus din punct de vedere estetic. Nuanța sa te face să te gândești la nisipul plajelor din Grecia și va fi o alegere perfectă pentru un hotel la mare sau pentru o casă de vacanță de pe litoral. În lumina soarelui de iunie, această piatră va arăta superb.Piatra poligonală Homa


Dacă piatra Rhodos se potrivea perfect litoralului, piatra poligonala Homa va fi optiunea ideală pentru o casă de vacanță la munte. Aspectul său ne duce imediat cu gândul la stâncile munților, la cascadele și râurile reci ca gheața din zonele montane. O poți folosi pentru a placa fațada sau soclul unei clădiri, dar și pentru a realiza alei, în curte și grădină.


Rock Face - marmură Thasos

Marmura nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind prin definiție un material deosebit, ce dă mult farmec unui spațiu. Marmura Rock Face Thasos, de un alb imaculat, este ideală pentru cei care își doresc să creeze un decor cu specific mediteraneean, dar și pentru cei care optează pentru un decor minimalist. Se pretează atât pentru lucrări de interior, cât și pentru proiecte de exterior.


Piatra poligonală Rusty Brown

O culoare deosebită pentru un proiect aparte. Piatra poligonală Rusty Brown va fi alegerea celor care își doresc să realizeze un pavaj cu personalitate, care să iasă în evidență. Culoarea ruginie a acestei pietre o face sa nu treaca neobservată. În același timp, nunța sa roșiatică va da foarte bine în grădină, într-un contrast fermecător cu verdele crud al plantelor din grădină.

Dacă vrei să afli mai multe despre piatra naturala decorativa sau poligonala potrivita pentru proiectul tău, sună-ne la telefon +4021 9907 sau vino în showroom să vezi spaţiile concept!

Farmecul aparte al pietrei poligonale
Comentarii:
Scrie cateva cuvinte, sfaturile tale sunt folositoare si altora. In acest moment nu sunt comentarii sau intrebari la articol.
Adauga un comentariu:

Produse similare:

Ardezie Rhodos Fasii (Palet 10-12 mp)
Cod PND-672
Produsul va fi livrat in aproximativ 7 zile lucratoare.
Pret cu TVA 775,05 Lei
Produsul va fi livrat in aproximativ 7 zile lucratoare.
Pret cu TVA 117,96 Lei
Stoc epuizat
Limestone poligonal Rustic Stone White
Cod PNP-2260
Produsul va fi livrat in aproximativ 7 zile lucratoare.
Pret cu TVA 43,00 Lei
Produsul va fi livrat in aproximativ 7 zile lucratoare.

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii