Accesorii: Element horn gratar gradina 30x40cm - Piatra Naturala Poligonala - PiatraOnline.ro

Accesorii: Element horn gratar gradina 30x40cm - Piatra Naturala Poligonala

4 5 2

Introducere

Stii ca in unele conditii ai nevoie sa inalti hornul. Si daca tot trebuie, de ce sa nu faci hornul sa arate la fel de frumos ca restul gratarului de gradina. Iata, avem pentru tine, acest element de prelungire a gratarului placat cu piatra poligonala.

cart
phone_product_help
Te ajutăm în alegere?
5100 Lei/BUC
+
BUC
Pe comanda
5100 Lei
Pret fara TVA
Culoare Destinatie Utilizare
  • Gri
  • Amenajare Gradina
  • Exterior - orizontal
  • Accesorii

Descriere

Placate cu piatra poligonala, aceste accesorii sunt perfect asortabile, functional si estetic, cu cele folosite in confectionarea cuptoarelor din gama noastra de produse. Ele sunt realizate din beton armat, rezistent la focul cu lemne si au dimensiunea de 30x40 cm.

Trebuie sa folosesti la maxim functiile si avantajele cuptorului de gradina, adaugand un accesoriu robust si rezistent la temperaturi foarte ridicate si la focul cu lemne. Inaltarea cuptorului este necesara mai ales daca acesta este amplasat intr-un spatiu acoperit, cand se recomanda ca hornul sa fie cu 20 cm mai inalt decat acoperisul.

Instructiuni de montare: Pentru a inalta cuptorul, trebuie sa stabilesti inaltimea finala a hornului si sa montezi accesoriile conform instructiunilor. Accesoriul va fi amplasat pe o suprafata stabila plana si fixa, iar componentele vor fi prinse intre ele cu un adeziv termostabil, cum este Weber Super Flex. Pentru o buna adeziune, asigurat-te ca toate piesele sunt bine udate, dupa care uneste si curata toate suprafetele. Cuptorul este gata de utilizare dupa uscarea adezivului care dureaza intre 3 si 5 ore, in functie de sezon.

Specificatii

Detalii
Culoare
Gri
Dimensiune:
30 x 40cm
Destinatie
Amenajare Gradina
Utilizare
Exterior - orizontal
Accesorii
Cod Produs
GCG-505
Selectie produs
Comercial
Gradul de variatie al culorii
Mic
Material
Ardezie
Greutate
Greutate U.M. (kg):
13

Comentarii

Nu sunt comentarii
Adauga un comentariu sau o intrebare:
Ai achizitionat sau testat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.
Accesorii: Element horn gratar gradina 30x40cm - Piatra Naturala Poligonala https://www.piatraonline.ro/userfiles/19370a59-92cf-454a-b230-f7886006c901/products/455435_list.jpg PIATRAONLINE.RO
4 5 2
61.20 RON Pe comanda
©2015 PiatraOnline. Al rights reserved.