Cuptor Gradina Harmony Chocolate - placat cu caramida refractara - PiatraOnline.ro

Cuptor Gradina Harmony Chocolate - placat cu caramida refractara

0 5 0

Introducere

Cuptoarele de gradina infrumuseteaza orice gradina si ii confera un aer mai intim. Placat cu caramida refracatara, cuptorul de gradina Harmony este produs din material compozit, foarte rezistent. Designul sau se aseamana foare bine cu cel al vechilor cuptoare de la tara cu horn, in care bunicii nostri coceau painea. Cu acesta insa iti vor iesi niste delicioase mancaruri pe gratar. Dar, de ce nu?, poti face si niste paine. In plus, pentru un confort al utilizarii, cuptorul are si o camera de depozitare in partea de jos. Se instaleaza usor, respectand schita de montaj care insoteste produsul.

cart
phone_product_help
Te ajutăm în alegere?
3.80000 Lei/BUC
+
BUC
Pe comanda
3.80000 Lei
Pret fara TVA
Culoare Destinatie Utilizare
  • Gri
  • Amenajare Gradina
  • Exterior - orizontal

Descriere

Cuptorul va fi montat pe o platforma stabila plana si fixa, iar componentele individuale vor fi prinse intre ele in ordinea prezentata in ghid cu ajutorul unui adeziv special.
Schimbarile mari de temperatura din camera de ardere pot cauza crapaturi in pereti sau deplasarea caramizilor etc. De aceea: nu folosi gratarul mai devreme de 1 zi dupa instalare (in functie de conditiile climaterice).
Este de preferat folosirea carbunilor. Daca utilizezi lemne, nu supraincarca locul de ardere si nu consuma mai mult de 3 kg de lemne pe ora. Daca suprafata lui este umeda sau inghetata, nu folosi gratarul, se poate deteriora foarte usor in aceste conditii. La aprinderea focului nu utiliza produse inflamabile, precum alcool sau gazolina.

Atentie focul nu se stinge cu apa! Dupa ce ai terminat de utilizat gratarul, asigura-te ca nu mai sunt carbuni aprinsi in spatiul de ardere.

Specificatii

Detalii
Culoare
Gri
Dimensiune:
110 x 142cm H: 172cm
Destinatie
Amenajare Gradina
Grosime:
+/- 1cm
Utilizare
Exterior - orizontal
Selectie produs
Personalizat
Gradul de variatie al culorii
Mic
Material
Piatra compozit
Detalii achizitie produs
Ambalare
palet
Cantitate minima de comanda
1buc
Tip Calcul Produs
BUC
Greutate
Greutate U.M. (kg):
1080
Detalii suplimentare ambalare:
110 x 142cm x 172cm

Comentarii

Nu sunt comentarii
Adauga un comentariu sau o intrebare:
Ai achizitionat sau testat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.
Cuptor Gradina Harmony Chocolate - placat cu caramida refractara https://www.piatraonline.ro/userfiles/19370a59-92cf-454a-b230-f7886006c901/products/3453926_list.jpg PIATRAONLINE.RO
4560.00 RON Pe comanda
©2015 PiatraOnline. Al rights reserved.