Gratar Gradina Harmony Chocolate 'Mediu' - placat cu caramida refractara - PiatraOnline.ro

Gratar Gradina Harmony Chocolate 'Mediu' - placat cu caramida refractara

0 5 0

Introducere

Familie mare, prieteni multi? Ti-ar trebui gratarul de gradina Harmony 'Mare'. Designul rustic si marimea considerabila il prezinta drept un obiect care poate deveni usor centrul de interes al curtii tale si al petrecerilor pe care le organizezi. Este frumos, dar si practic (vezi si spatiul de depozitare de jos). Materialul compozit si caramizile termorezistente de calitate ii asigura gratarului o mare rezistenta in timp. Fiind un obiect greu, trebuie sa ai in vedere ca locul in care plasezi acest gratar trebuie sa fie foarte solid si stabil, iar la montare sa participe cel putin 2-3 persoane.

cart
phone_product_help
Te ajutăm în alegere?
2.99000 Lei/BUC
+
BUC
Pe comanda
2.99000 Lei
Pret fara TVA
Culoare Destinatie Utilizare
  • Gri
  • Amenajare Gradina
  • Exterior - orizontal

Descriere

Instructiuni de utilizare: Gratarul va fi montat pe o platforma stabila plana si fixa, iar componentele individuale vor fi prinse intre ele in ordinea prezentata in ghid cu ajutorul unui adeziv special.
Schimbarile mari de temperatura din camera de ardere pot cauza crapaturi in pereti sau deplasarea caramizilor etc. De aceea: nu folosi gratarul mai devreme de 1 zi dupa instalare (in functie de conditiile climaterice).
Este de preferat folosirea carbunilor. Daca utilizezi lemne, nu supraincarca locul de ardere si nu consuma mai mult de 3 kg de lemne pe ora. Daca suprafata lui este umeda sau inghetata, nu folosi gratarul, se poate deteriora foarte usor in aceste conditii. La aprinderea focului nu utiliza produse inflamabile, precum alcool sau gazolina.


Nu stinge focul cu apa! Dupa ce ai terminat de utilizat gratarul, asigura-te ca nu mai sunt carbuni aprinsi in spatiul de ardere.

Specificatii

Detalii
Culoare
Gri
Destinatie
Amenajare Gradina
Utilizare
Exterior - orizontal
Cod Produs
GCG-4716
Selectie produs
Personalizat
Gradul de variatie al culorii
Mic
Material
Piatra compozit
Detalii achizitie produs
Cantitate minima de comanda
1buc
Tip Calcul Produs
BUC
Greutate
Greutate U.M. (kg):
1080
Detalii suplimentare ambalare:
L: 163cm x 85cm H: 215cm Interior L: 136cm x 59cm
Montaj
Adeziv Recomandat
Adeziv Profesional - Weber Set Superflex max² - 25kg
Consum adeziv
1sac

Comentarii

Nu sunt comentarii
Adauga un comentariu sau o intrebare:
Ai achizitionat sau testat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.
Gratar Gradina Harmony Chocolate 'Mediu' - placat cu caramida refractara https://www.piatraonline.ro/userfiles/19370a59-92cf-454a-b230-f7886006c901/products/3453929_list.jpg PIATRAONLINE.RO
3588.00 RON Pe comanda
©2015 PiatraOnline. Al rights reserved.