Gratar Gradina Mare + Sistem Grill - Placat Piatra Poligonala - PiatraOnline.ro

Gratar Gradina 'Mare' cu sistem grill - Placat cu piatra poligonala

5 5 1

Introducere

Cu o suprafata extinsa care permite prepararea unei cantitati mai mari de alimente simultan gratarul mare placat cu piatra naturala poligonala + sistem grill, anima atmosfera indiferent de anotimp iar atunci cand nu este folosit pentru a gati acesta poate fi la fel de incantator ca orice semineu exterior.

cart
phone_product_help
Te ajutăm în alegere?
2.88800 Lei/BUC
+
BUC
Pe comanda
2.88800 Lei
Pret fara TVA
Culoare Destinatie Utilizare
  • Gri
  • Amenajare Gradina
  • Exterior - orizontal

Descriere

Fiecare gratar este construit din materiale de cea mai buna calitate, testate de-a lungul timpului, pentru a oferi o performanta de neegalat. Cupola din caramida ingnifuga si camera de combustibil din beton armat sunt o garantie a faptului ca acest produs trece testul timpului atat la focul cu lemne, cat si la cel cu carbuni. Toate acestea vin completate la exterior de designul curat si aerisit al pietrei fasonate de culoare crem.

Pentru reuniunile de familie sau evenimentele care aduna toti prietenii in acelasi loc, ce poate fi mai potrivit decat un meniu delicios impreuna cu starea de bine pe care o creeaza pregatirea unui gratar in aer liber? Practic si versatil, acest gratar va permite sa incercati o gama diversificata de retete pentru un numar mare de persoane.

Instructiuni de montare: Gratarul va fi montat pe o platforma stabila plana si fixa, iar componentele individuale vor fi prinse intre ele in ordinea prezentata in ghid cu un adeziv de ciment. La asamblarea componentelor din interiorul si din jurul cupolei alege un adeziv termorezistent, iar pentru o buna adeziune asigura-te ca piesele sunt bine udate, dupa care uneste si curata toate suprafetele. Gratarul este gata de utilizare dupa uscarea adezivului care dureaza intre 3 si 5 ore in functie de sezon. Pentru deplasarea cupolei, aceasta fiind cea mai grea componenta a gratarului si cantarind aproximativ 200 kg, este nevoie de doua persoane.

Instructiuni de utilizare: Pentru utilizare, se recomanda umplerea gratarului cu lemne sau carbuni si preincalzirea grilei de metal peste jaratic inainte de a pune alimentele, evitandu-se astfel schimbarile bruste de temperatura la aprinderea focului.

Specificatii

Detalii
Culoare
Gri
Dimensiune:
153 x 75cm
Destinatie
Amenajare Gradina
Utilizare
Exterior - orizontal
Cod Produs
GCG-1015
Selectie produs
Personalizat
Gradul de variatie al culorii
Mic
Material
Ardezie
Detalii achizitie produs
Tip Calcul Produs
BUC
Greutate
Greutate U.M. (kg):
950
Intretinere si curatare
Impermeabilizant Recomandat
LTP Mattstone
Impermeabilizant de intensificare a culorii
LTP Color Intensifier
Produs de curatare pentru intretinere
LTP Grimex
Produs de curatare inainte/dupa de montaj
LTP Mattstone
Produs de curatare pete
LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor
LTP Power Striper
Montaj
Adeziv Recomandat
Weber Superflex
Consum adeziv
1sac

Comentarii

Nu sunt comentarii
Adauga un comentariu sau o intrebare:
Ai achizitionat sau testat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.
Gratar Gradina 'Mare' cu sistem grill - Placat cu piatra poligonala https://www.piatraonline.ro/userfiles/19370a59-92cf-454a-b230-f7886006c901/products/455428_list.jpg PIATRAONLINE.RO
5 5 1
3465.60 RON Pe comanda
©2015 PiatraOnline. Al rights reserved.