Masa gratar + chiuveta - Placata cu piatra naturala poligonala - PiatraOnline.ro

Masa gratar + chiuveta - Placata cu piatra naturala poligonala

2 5 3

Introducere

Un gratar de gradina cere o masa pe masura, la fel de eleganta, la fel de rezistenta, la fel de utila. Iti propunem aceasta masa cu aspect similar gratarului placat cu piatra poligoanala luat de la noi. Si nu doar aspectul impresioneaza, ci si faptul ca este echipata cu chiuveta, pe care o poti racorda simplu la reteaua de apa. O masa de gradina care vine perfect sa ajute la prepararea bucatelor pentru gratar si, implicit, la buna dispozitia prietenilor invitati la petrecere.

cart
phone_product_help
Te ajutăm în alegere?
1.04900 Lei/BUC
+
BUC
Pe comanda
1.04900 Lei
Pret fara TVA
Culoare Destinatie Utilizare
  • Gri
  • Amenajare Gradina
  • Exterior - orizontal

Descriere

Spatiul de lucru din bucataria dumneavoastra de vara poate fi completat sau extins cu aceasta masa cu chiuveta clasica si rezistenta.

Masa cu chiuveta din beton este placata cu piatra natura decorativa de culoare crem Vratza, iar chiuveta poate fi realizata din inox sau din piatra compozit.
Masa scapitata cu chiuveta isi gaseste utilitatea in asociere cu gratarele noastre din aceeasi gama si extinde suprafata de lucru pentru pregatirea alimentelor.


Instructiuni de montare: Ansamblul va fi montat pe o platforma stabila plana si fixa, iar componentele individuale vor fi prinse intre ele in ordinea prezentata in ghid cu un adeziv de ciment. La asamblarea componentelor, alege un adeziv termorezistent. Pentru o buna adeziune asigura-te ca piesele sunt bine udate, dupa care uneste si curata toate suprafetele. Ansamblul este gata de utilizare dupa uscarea adezivului care dureaza intre 3 si 5 ore, in functie de sezon.

Specificatii

Detalii
Culoare
Gri
Dimensiune:
135 x 120 x 60cm
Destinatie
Amenajare Gradina
Utilizare
Exterior - orizontal
Cod Produs
GCG-1877
Selectie produs
Personalizat
Gradul de variatie al culorii
Mediu
Material
Ardezie
Greutate
Greutate U.M. (kg):
430
Montaj
Adeziv Recomandat
Weber SuperFlex
Consum adeziv
1 sac

Comentarii

Nu sunt comentarii
Adauga un comentariu sau o intrebare:
Ai achizitionat sau testat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.
Masa gratar + chiuveta - Placata cu piatra naturala poligonala https://www.piatraonline.ro/userfiles/19370a59-92cf-454a-b230-f7886006c901/products/455444_list.jpg PIATRAONLINE.RO
2 5 3
1258.80 RON Pe comanda
©2015 PiatraOnline. Al rights reserved.