X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE
Acest produs nu mai face parte din oferta!

Hidroizolatie flexibila impermeabila sub placari de gresie si faianta - Weber Tec 822, 24 kg

Cod : APN-1025
Descriere

DOMENII DE UTILIZARE
Asigura sistem de hidroizolare flexibila pe baza de dispersie fluida sub placari ceramice la interior. Protejeaza suprafetele sensibile la umezeala cum ar fi tencuieli pe baza de ipsos, placi de fibrogips si sape pe baza de sulfat de calciu. Recomandat de asemenea pe suprafete din beton, sape de ciment, tencuieli pe baza de ciment, mortare de reparatie pe baza de ciment si placari ceramice vechi. weber.tec 822 este hidroizolatie ideala pentru pereti si pardoseli in bai, zona dusurilor si alte incaperi cu suprafete expuse la umiditate ridicata.

PREGATIREA SUPORTULUI
Suprafata suport trebuie sa fie curata, nedeformabila, uscata, fixa si lipsita de substante antiaderente (grasimi, decofrol, bitum, gudron, praf, etc), sa fie lipsita de fisuri largi si parti proeminente. Se vor indeparta partile hidrofuge si reziduurile care pot diminua aderenta. Marginile, muchiile si colturile trebuie rotunjite, iar partile proeminente nivelate. La nevoie, tencuielile pe baza de ipsos şi suprafetele foarte fine vor fi asperizate mecanic. Suprafetele cu absorbtie foarte ridicata sau foarte scazuta vor fi amorsate in prealabil cu grundul weber GR100.

MOD DE PREPARARE SI DE LUCRU
Se amesteca conţinutul galetii fara sa fie diluata cu apa. Materialul se poate aplica cu bidinea, rola, pensula sau cu fierul de glet. Se fixeaza, inglobează in prealabil banda de etansare weber.tec 828 DB 75 intr-un strat proaspat de weber.tec 822 in zonele de imbinare dintre perete si pardoseala, peste rosturile de dilatare si in zonele de tranzitie dintre diferite materiale. Zonele de colt pot fi realizate eficient utilizand piesele de colt interior weber.tec 828 DI si de exterior weber.tec 828 DA. Pentru conexiunile sanitare se recomanda utilizarea benzii de etansare ajustabila pentru tevi weber.tec 828 MD. Pentru obtinerea unui strat impermeabil este necesara aplicarea a cel putin doua straturi. Primul strat de weber.tec 822 se aplica pe suportul pregatit corespunzator, pe toata suprafata, in strat compact. Timpul de uscare dintre aplicarea straturilor este de 2-4 ore. Grosimea dupa uscare, pentru doua starturi, trebuie sa fie de cel putin 0,5 mm. Suprafetele pot fi placate cu placi ceramice dupa uscarea completa a hidroizolatiei, cca 24 de ore.

RECOMANDARI
Lucrarile vor fi executate la o temperatura a aerului si a suportului de la +3oC pana la +30oC. Pe durata uscarii complete, suprafetele vor fi protejate si nu vor fi supuse la umiditate. Nu diluaţi materialul cu apa si nu-l amestecati cu alte materiale de constructii. Zonele in afara suprafetei de aplicare se acopera cu banda adeziva si folie de protectie. Uneltele folosite se spala cu apa imediat dupa utilizare.

COMPOZITIE
Produsul weber.tec 822 este o hidroizolatie monocomponenta fluida, flexibila, pe baza de dispersie polimerica, cu continut de aditivi speciali aplicabil sub placari ceramice, pentru pereti si pardoseli.

DATE TEHNICE
Densitate amestec: 1,6 kg/dm3
Elasticitate ridicata tensiunea de rupere: 310%
Timp de punere in opera: 2-4 ore
Aderenta initiala: ≥ 0,5 N/mm2
Aderenta la tractiune dupa Imbatranire la caldura: ≥ 0,5 N/mm2
Aderenta la tractiune dupa imersia in apa: ≥ 0,5 N/mm2
Aderenta la tractiune dupa imersia in apa de var: ≥ 0,5 N/mm2
Aderenta la tractiune dupa cicluri de inghet-dezghet: ≥ 0,5 N/mm2
Etanseitatea: fara penetrare
Capacitatea de izolare a crapaturilor: ≥ 0,75 mm
Substante periculoase: npd
Culoare: gri beton

TERMEN DE VALABILITATE
12 luni de la data fabricatiei in galeti inchise ermetic, ferite de inghet si temperaturi ridicate, de actiunea directa a razelor solare.

Specificatii
Greutate U.M: 24 kg
Detalii
Selectie produs Standard
Destinatie Fatada / Gard / Soclu
Bucatarie
Spatii umede
Terasa acoperita
Terasa neacoperita
Trepte / Blaturi / Glafuri
Semineu
Piscina
Baie
Living
Utilizare Exterior - orizontal
Exterior - vertical
Interior - vertical
Interior - orizontal
Cod Produs APN - 1025
Detalii achizitie produs
Ambalare Galeata plastic
Cantitate minima de comanda 1 bucata
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Tip Calcul Produs BUC
Greutate
Greutate placa/bucata (kg): 24 kg
Detalii suplimentare ambalare: 24 galeti/palet
Greutate palet/lada/ambalaj (kg): 570 kg
Montaj
Consum adeziv Pentru un strat uscat d 0,5 mm grosime: cca.1,2 kg/mm2
Observatii specifice In galeti de plastic 24 kg (24 galeti/palet).
Comentarii:
Scrie cateva cuvinte, sfaturile tale sunt folositoare si altora. In acest moment nu sunt comentarii sau intrebari la articol.
Adauga un comentariu:

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii