Idei fresh: mărturii de nuntă

26.04.2016
0 5 0
Rating:
Idei fresh: mărturii de nuntăUn detaliu care poate comunica, la o nuntă, stilul specific al mirilor este mărturia oferită invitaţilor. Tradiţia nu are origini foarte clare – se pare că a pornit din zona mediteraneană, ca semn de bun augur şi de prosperitate.

În ultimii ani, ideile de mărturii de nuntă au devenit din ce în ce mai originale, iar acestea se se aleg astfel încât să reflecte fidel tema nunţii sau stilul mirilor.

Iată câteva idei fresh de mărturii de nuntă, care asigură faptul că invitaţii vor păstra o amintire frumoasă a nunţii tale:


Ghivece mici, cu plante

Sursa foto: www.viitoaremireasa.ro

Mici şi fragile, ghivecele cu plante suculente ar putea reprezenta amintiri speciale pentru invitaţii tăi. Cu ajutorul designer-ului cu care lucrezi sau cu un pic de timp din partea domnişoarelor de onoare, le poţi adăuga mici cutii hand-made, astfel încât transportul micului ghiveci sa nu fie o problemă.

Arborele vieţii


Arborele decorativ din imagine este realizat din cea mai albă marmură din lume – marmura Thassos. Simbolizează norocul şi bunăstarea, iar partea bună este că invitaţii îl vor putea folosi ca decor după nuntă. Mai multe informaţii despre arborele decorativ realizat din marmura Thassos ce poate fi folosit ca marturie la nuntă, găseşti aici.

Un saculet cu grâu

Sursa foto: prichindel-quilling.blogspot.com

Sau un mănunchi de grâu, dacă nunta ta are loc în perioada potrivită. Grâul este un simbol puternic al fertilităţii, dar şi al fericirii şi al prosperităţii.

Un borcănel cu miereSursa foto: prichindel-quilling.blogspot.com


O mărturie de nuntă din ce în ce mai populară, borcănelul de miere este perfect mai ales atunci când planifici o nuntă de inspiraţie tradiţională sau rustică.
Produse recomandate


Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.